Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Patronla Aramızda olanlar

Patronla Aramızda olanlar
0
101

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar başta ben üniversite de okuyan ama sadece sınavlara dışarı giden şu dönemlerde hiç birşey yapmayan akşama kadar evde yatan kesintisiz
bilgisayar başında , arada sarhoş gibi gezen yiyip içen yatan birisiyim
Benden büyük kardeşim bir şirkette çalışmakta orada çalışan patronu için özel yardımcı mı ne arıyorlarmış , modadan anlayan , güzel fikirleri
olan güzel fotoğraf çizebilen birisi aranıyormuş kısacası fazla da başarılı ya da zeki olmaya gerek yok 600 tl lik maaşları varmış aylık kardeşim
orada sevip sanılan birisiymiş o yüzden beni önerdiğinde onu ciddiye alıp beni görüşmeye çağırdılar normalde hiç umudum yoktu orada amaçlamak için
biz size döneriz vb dediler zaten defalarca böyle olur evime gittim hiç birşey yokmuş gibi boş abes yaşamaya devam ettim 3 gün sonradan telefon geldi
ve her yerde çağırdılar daha sonrasında işe beni aldıklarını söylediler nasıl sevindim anlatamam sizlere çünkü hayatımda başta düzgün birşey yapıyordum
Patronum hanımefendi ve normalde bu güne dek hep ben o işi yapmam bu işi yapmam bana göre yok çok sıkıcı vb diyordum kısacası kendimi
çok manâlı bir şahsiyet sanıyordum hatta bir bayanın emirlerini uygulamanın bir bayanın altında çalışmanın da çok onur kırıcı
ve küçültücü olduğunu düşünürdüm daima ama burada kalabilmek için kadının dediklerini yapmam gerek ayıptır söylemesi patron çok hoş ve tatlı
bir kadın uzun boylu ve de fazla çelimsiz fakat patrona herkes gıcık oluyor Kadın herkesle kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyor resmi olarak
benim fikirlerimi silip atmış resmi olarak 4 saat uğraşmıştım çöpe atmış çizimlerimi moda tasarımcısı gibi birşeyim şuan bununla beraber da özel asistanıyım
kadının , sabahtan akşama değin bana elma getir , kahve getir şunları götür sürekli kullanıyor beni kendisi koltuğunda oturup akşama değin
öyle oturuyor , roman okuyor arada bir telefon cevaplıyor iki evrağa bakıyor pek arada da canı sıkılınca bir gidiyor kafasına göre
buradaki en üst mevkideki birey o istediğini yapıyor gitsin diye dua eder oldum resmen Sinir oldum kadına
fazla sinirlendim kadına resmen hesap sordum dedim böyle böyle benim böylece emek verdiğim çizimlerimi niçin attınız vb içimden de belirlenmiş kovuldum
şimdi diye geçiriyordum bütün tersine Kadın beni tebrik etti öteki çalışanlar hiç birşeyi sorgulamazlar anında dediğimi yaparlar ama sen farklısın
tam aradığım kişisin , hep böyle hakkını ara çizimlerini zaten atmamıştım bu senin gibi herkesi tabii tuttuğum bir sınavdı dedi beni test
ediyormuş meğer bayan resmi olarak herkesle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor neyse konuşuyorduk bir vakit saat akşam 9 gibi falanda herkes
evine gitmişti orada bir patron bir ben kalmıştık ikimiz baş başa patronun bireysel odasında kameralar heryeri çekiyor yalnızca kameraların çekmediği
tek yer patronun kendi bireysel odası Patronumla tartışırken kendimi bir anda patronun koltuğunda anadan doğma buluverdim geceyi
patronun odasında geçirdim , hemen üzerinden 2 gün geçti bayan hiç birşey yokmuş gibi davranıyor sanki bunların hiç biri yaşanmamış gibi
gayet basmakalıp bir şekilde her zamanki gibi emir yağdırıyor sağa sola bana daha eksik iş yükledi lakin patronla yaşadıklarımdan daha sonra nasıl konuşabilirim ?
kadın fazla dengesiz ne oluşturacağı hiç muhakkak yok kendisiyle çelişiyor yaptıkları acilen gidip o gün hakkında birşeyler sormak istiyorum benim
için bir gündü fakat bayan patronum sonuçta ve ne olacak yani sormak istiyorum sizce de şu cins cevaplar mı alırım : ben senin patronunum
o gün bir hataydı , baştan bu konuyu açarsan kovulursun , bir hemen olan birşeydi unut gitsin vb cevaplar mı alırım ? sizce nasıl davranmalıyım
, bu konu da ne yapmalıyım ? dahası işimi de fazla seviyorum ilk defa kendimi bir yere ait hissediyorum bu işten kovulmayı hiç istemiyorum

858,496Konular
981,666Mesajlar
29,738Kullanıcılar
myanardag0Son üye
Üst Alt