Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Paylaşımlı EKRAN KARTI.. Yardımcı olurmusnuz lütfen.

Paylaşımlı EKRAN KARTI.. Yardımcı olurmusnuz lütfen.
0
113

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Gurinding marka bi laptop aldım
fakat 1gb ekran kartı var ama bu ekran kartım paylasımlı yan tarafdan 2 bı drıver kuruyordu bı kac arkadasım nvdıe Geforce exprience flan ben benım bılgısayarıma hangı ekran kartı drıverını kumalıyım nasıl anlayalbırım yardımcı olurmusnuz

Bilgisayarımda hiç bir oyunu çalıştıramıorum ekran kartı dusuk dedıgı ıcın :S

Acil yardımlarınızı beklıyorum

İyi Forumlar

Similar threads

Gurinding marka bi laptop aldım fakat 1gb ekran kartı var ama bu ekran kartım paylasımlı yan tarafdan 2 bı drıver kuruyordu bı kac arkadasım nvdıe Geforce exprience flan ben benım bılgısayarıma hangı ekran kartı drıverını kumalıyım nasıl anlayalbırım yardımcı olurmusnuz Bilgisayarımda hiç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,498Konular
982,029Mesajlar
30,014Kullanıcılar
admin6313Son üye
Üst Alt