Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Paylaşımlı Ekran Kartı

Paylaşımlı Ekran Kartı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar bende asus gtx 760 var çok memnunum ama bir sorum var kartı alırken vatandaki arkadaş bana bu kart paylaşımsız dedi ama windowsda sistem özelliklerinde 4 gb görünüyo nasıl oluyor normalde 2 gb 2 gb paylaşıyor diyor sistem bu paylaşması iyi bir şey mi ?

Similar threads

Call of Duty Ghosts'u kurdum fakat hata verdi Hata şudur,Bu dosyanın sürümü çalıştırdığınız Windows sürümüyle uyumlu değil Bilgisayarınızın sistem bilgilerine bakarak, size programın x86 (32bit) veya x64 (64bit) sürümlerinden hangisinin gerektiğini belirleyin ve ardından yazılımın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Bilgisayar satın alırken en çok sorulan sorulardan biri olan paylaşımlı ekran kartı konusuna değineceğiz. Bu makalemizde “Paylaşımlı ekran kartı nedir?, Paylaşımlı ekran kartı nasıl kullanılır? ve Paylaşımlı ekran kartı iyi midir?” sorularına cevap vereceğiz. Paylaşımlı ekran kartı nedir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
The Phantom Pain’in PC için duyurulmasından kısa bir zaman sonra aynı platform için onaylanan Ground Zeroes gelecek ay yeniden boy göstermeye hazırlanıyor Konsollardaki görselliğin daha da üstüne çıkacağı açıklanan Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes’un sistem gereksinimlerine aşağıdan göz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Merhaba arkadaşlar, araştırmama rağmen henüz tam bir sonuca ulaşamadım ve konu açma ihtiyacı duydumPC'min özellikleri şöyle ; 4GB DDR2 RAM 1 GB Paylaşımsız GeFORCE 9400GT Ekran Kartı Core 2 Quad ( 4 çekirdek )Q8300 model işlemci 500 GB sata HDD Ama GTA IV oyununu hala kasarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
merhaba beyler 20 kasım da ubisoft un 10 yıldır devam edip 4 serisini çıkaracak far cry 4 çıkması bekleniyor internette çıkan sistem gereksinimlerine göre En Düşük (minimum) Gereksinimler İşletim*Sistemi: Windows XP* 32 Bit İşlemci: Intel Core 2 Duo E6700 @ 26 GHz AMD Athlon*64 X2*6000*@ 30...
Cevaplar
1
Görüntüleme
231
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt