Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

paylaşmakla ilgili özlü sözler

paylaşmakla ilgili özlü sözler

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
paylaşmakla ilgili kısa ve öz sözler

Veren eli herkes öper

Verip pişman olmaktansa vermeyip düşman edinmek yeğdir

Verirsen doyur vurursan duyur

Eksik veren içtenlikle çok veren maldan

Komşu Komşunun külüne muhtaçtır *

Similar threads

paylaşmakla ilgili ozlu sozler Veren eli herkes oper Verip pişman olmaktansa vermeyip duşman olmak yeğdir Verirsen doyur vurursan duyur Az veren candan cok veren maldan Komşu Komşunun kulune muhtactır
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
paylaşmakla ilgili veciz laf arıyorum arkadaşlar Öğretmenimiz istedi sınıfta paylaşmakla ilgili veciz sözler bulup bunu arkadaşlarla paylaşacağız Takviye edin lütfen Cevap: Paylaşmakla ilgili özlü sözler Az veren candan fazla veren maldan Komşu Komşunun külüne muhtaçtır Parktaki çiçek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Paylaşma İle İlgili Atasozleri Paylaşma İle İlgili Atasozu Paylaşma İle İlgili Atasozleri Paylaşmakla İlgili Atasozleri Veren eli herkes oper Verip pişman olmaktansa, vermeyip duşman olmak yeğdir Verirsen doyur, vurursan duyur Az veren candan cok veren maldan Komşu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
paylaşmakla ilgili ozlu soz arıyorum arkadaşlar Oğretmenimiz istedi sınıfta paylaşmakla ilgili ozlu sozler bulup bunu arkadaşlarla paylaşacağız Yardım edin lutfen Cevap: Paylaşmakla ilgili ozlu sozler Az veren candan cok veren maldan Komşu Komşunun kulune muhtactır Parktaki cicek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
yardımlaşma ve dayanışma ile ilgili atasözleri ve anlamları Derdini söyleyemeyen, deva bulamaz: Ümidini Yitirme içinde bocaladığımız birçok durumlar vardır fakat başkalarına açılamadığımız için bir çıkış yolu bulamayız İnsanın tek başına halledemeyeceği müşküller olabilir Bu durumda bize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt