Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pazarda dururken ban !

Pazarda dururken ban !
0
184

Similar threads

Merhabalar Dün destan serverında daha doğrusu bu sabah bir çok kişi ban yedi Bunlara bende dahilim Bu konudaki amacım kaç kişi ne yaparken ban yedi Lütfen konuyu provake etmeyiniz Dün gece d1 da slotuna saat gece 4 e doğru gittim Yarım saat sonrada uyudum Sabah kalktığımda ban yazıyordu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
Kapatılan Facebook Hesabı Nasıl Acılır? Facebook hesabınızı kapattınız ve yeniden acmak mı istiyorsunuz? O zaman yapmanız gerekener şunlar: imageskapatilanfacebookhesabitekrarnasilacilir5b002ef42f47fpng İsteyerek ya da istemeyerek kural ihlali yapan ve bu yuzden facebookuma giremiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Canon PowerShot SX seyahat serisine yeni bir ince ve güçlü süperzum fotoğraf makinesi olan PowerShot SX730 HS modelini ekledi Cebe sığan bütün donanımlı bir kompakt aygıt olan PowerShot SX730 HS'de 20,3 MP CMOS sensör ile DIGIC 6 işleme gücü birleşiyor Bu Nedenle 5,9 karesn'de kesintisiz çekim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
Facebook, bir müddettir beklenen akıllı gözlüğünü resmi olarak tanıttı. Ray-Ban Stories isimli gözlük,  kullanıcılara fotoğraf ve görüntü çekmek, maceralarını paylaşmak ve müzik dinlemek yahut telefon görüşmeleri yapmak için yeni bir yol sunuyor. Facebook'un, gözlük devi EssilorLuxottica ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Eski adı Facebook olan Mark Zuckerberg’in CEO’su olduğu Meta şirketi, geçtiğimiz aylarda gelişmiş yeni nesil akıllı gözlüğünü tanıtmıştı. Ray-Ban’in ana şirketi olan EssilorLuxottica iş birliği ile geliştirilen Ray-Ban Stories adlı gözlük, Facebook uygulamasıyla eşleşmek üzere tasarlanmıştı. Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt