Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pazartesi çıkma teklifi etmeyi düsünüyorum :)

Pazartesi çıkma teklifi etmeyi düsünüyorum :)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
slm arkadaslar ilk olarak sunu diyim hoslandıgım bir kız var geçen yıl çıkma teklifi edicektim arkadasim gidip demis böle böle kız yok demis ama ben sundan süpheleniyorum kızın en yakın arkadasi beni kesiyodu 1 derste bütün 17 kere bana bakarken yakaladık arkadasla hiç abartmıyorum ya nese hoslandıgım kız geçen sene biri ile çikti iste sonra 1 hafta sürdü sonradan kızın kesintisiz bana baktigini gördüm arkadaslarim dedi iste bu kız sana nasıl bakiyo o kadar olm diyolar git konus dedi arkadaslarim aman salla dedim ve bu yıl konusmaya basladik kız bana sen benim yüzüme bile bakmiyorsun dedi kızla konusuyoz iste diyo bana bi merhaba bile demiyosun felan bugün onun sınıfındaydım ve bana bakti iste bende hissediyorum şayet oda hoslanıyodurpazartesi konusup açilcam iste zaten kendisi dedi konusmuyosun hiç hakiki de daima sanalda konusuyon felan iste acaba pazartesi çıkma teklifi etsem fazla mu erken kız kabul eder mi acaba

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt