iltasyazilim
FD Üye
Bireysel gelişim ile ilgilenen arkadaşlara tavsiye ederim
Yazan :
İsmail Kaya
Yayıncı : Babıali Kültür Yayıncılığı
Yorumlama : Bireysel Gelişme İçin Pazar Değerinizi Artırmanın 85 Yolu Sizin Tezgah Hangi Pazarda'Haberdar mısınız bilmem, cümbür cemaat bir pazaryerinde tezgâh açmıştır Fazla ciddiyim ´Ben bir şey satmıyorum´ diyemezsiniz, satıyorsunuz Dahası, bunu her gün birilerine aleyhinde gerçekleştirmek zorundasınız Yapamazsanız sıkıntılı ve mutsuz olursunuz Yaşam standardınızda bir gerileme başlar Buna karşın ´mal´ınızı pazara çıkarır, lakin her ne hikmetse satamazsınız Pazarladığınız malı ´neden´ satamadığınızı hiç düşündünüz mü' (Arka Kapak´tan)
Barkod : 9789758486168
Ebat : 140210
Sayfa Sayısı : 214
Basım Yeri : İstanbul
Basım Tarihi : 20043
Kapak Türü : Karton
Kağıt Türü : 2 Hamur
Dili : Türkçe *
Yazan :
İsmail Kaya
Yayıncı : Babıali Kültür Yayıncılığı
Yorumlama : Bireysel Gelişme İçin Pazar Değerinizi Artırmanın 85 Yolu Sizin Tezgah Hangi Pazarda'Haberdar mısınız bilmem, cümbür cemaat bir pazaryerinde tezgâh açmıştır Fazla ciddiyim ´Ben bir şey satmıyorum´ diyemezsiniz, satıyorsunuz Dahası, bunu her gün birilerine aleyhinde gerçekleştirmek zorundasınız Yapamazsanız sıkıntılı ve mutsuz olursunuz Yaşam standardınızda bir gerileme başlar Buna karşın ´mal´ınızı pazara çıkarır, lakin her ne hikmetse satamazsınız Pazarladığınız malı ´neden´ satamadığınızı hiç düşündünüz mü' (Arka Kapak´tan)
Barkod : 9789758486168
Ebat : 140210
Sayfa Sayısı : 214
Basım Yeri : İstanbul
Basım Tarihi : 20043
Kapak Türü : Karton
Kağıt Türü : 2 Hamur
Dili : Türkçe *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.