iltasyazilim
FD Üye
Pazı (pezük) Kızartması
Malzemeler Malzemeler: 1 demet yapraklarından ayıklanmış pazı sapı 2ad yumurta 1,5 yemek kaşığı un Tuz Karabiber Kırmızıbiber kimyon
Tarif Yapılışı: Pazı sapları ayıklanır büyük saplar 23 parçaya bölünür Yumuşayıncaya kadar haşlanır ve süzülür Bir kapta un az su ile krema kıvamına getirilir İçine yumurtalar kırılarak iyice çırpılır ve karışım pazı sapları ile karıştırılır Arzu edilen miktarlarda baharatlarımızda serpilir Az yağlı teflon tavada her iki tarafı da pişirilir
Malzemeler Malzemeler: 1 demet yapraklarından ayıklanmış pazı sapı 2ad yumurta 1,5 yemek kaşığı un Tuz Karabiber Kırmızıbiber kimyon
Tarif Yapılışı: Pazı sapları ayıklanır büyük saplar 23 parçaya bölünür Yumuşayıncaya kadar haşlanır ve süzülür Bir kapta un az su ile krema kıvamına getirilir İçine yumurtalar kırılarak iyice çırpılır ve karışım pazı sapları ile karıştırılır Arzu edilen miktarlarda baharatlarımızda serpilir Az yağlı teflon tavada her iki tarafı da pişirilir