iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
6 Pazı Yaprağı
34 Çay Bardağı Beyaz Şarap
1 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
Tuz, Nane ve Toz Karabiber
HAZIRLANIŞI
Balıkların pullarını ve içini temizleyip yıkayın Tuz ve biberle ovup bekletin Pazı yapraklarının kalın kök kısımlarını ayıklayıp fırın tepsisine yan yana dizin
Pazı yapraklarının üzerine balıkları yerleştirin Balıkların üst kısımları açıkta kalmalıdır Şarabı üzerine döküp 210 derece ısıtılmış fırında 1 314 dakika pişirin
NOT: Dilerseniz balıkları ince şeritlere kesilmiş füme balıklarla sarabilirsiniz Bunun için füme somon veya füme alabalık dilimleri kullanabilirsiniz
6 Pazı Yaprağı
34 Çay Bardağı Beyaz Şarap
1 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
Tuz, Nane ve Toz Karabiber
HAZIRLANIŞI
Balıkların pullarını ve içini temizleyip yıkayın Tuz ve biberle ovup bekletin Pazı yapraklarının kalın kök kısımlarını ayıklayıp fırın tepsisine yan yana dizin
Pazı yapraklarının üzerine balıkları yerleştirin Balıkların üst kısımları açıkta kalmalıdır Şarabı üzerine döküp 210 derece ısıtılmış fırında 1 314 dakika pişirin
NOT: Dilerseniz balıkları ince şeritlere kesilmiş füme balıklarla sarabilirsiniz Bunun için füme somon veya füme alabalık dilimleri kullanabilirsiniz