Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pc Alıcam Yardım :)

Pc Alıcam Yardım :)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum max 1500 tl ye kadar olabilir

sadece oyun için değil normaldede kullanabileceğim bisey olmalı (bilişim öğrencisinim c# ve office gibi programları rahat bi sekilde kullanabileceğim bisey arıyorum)

yardımlarınızı bekliyorum

İyi Forumlar

Similar threads

Selamlar arkadaşlarDün laptop almaya karar verdimEvdeki döküntüden kurtulmak istedim artıkElimde nakit 1500$ para varÇok yeniyim laptop olaylarında ama acilde almak istiyorumBnm yapacağım iş öyle çok programlarla bilgisayara yüklenmek filan deilOyundu msndi işte cart curt tu falan filanÇünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Arkadaşlar merhaba PC için direksiyon almaya karar verdim Fakat bu konu hakkında hiçbir bilgim yok Dayanıklı fazla pahalı olmayan bir parça önerebilirmisiniz bana ? böyle 50 60 taş çatlasa 70 liraya falan uzun süre kullanabileceğim oyunlardan zevk alabileceğim bir direksiyon almak istiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Arkadaşlar merhaba PC için direksiyon almaya karar verdim Fakat bu konu hakkında hiçbir bilgim yok Dayanıklı fazla pahalı olmayan bir parça önerebilirmisiniz bana ? böyle 50 60 taş çatlasa 70 liraya falan uzun süre kullanabileceğim oyunlardan zevk alabileceğim bir direksiyon almak istiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Sa arkadaşlar ben laptop almayı düşünüyorumda şu özelliklerde bi laptop un fiyatı nedir sizce yardımlarınızı bekliyorum 4 Gb ram 500 gb hard disk 1 gb ekran kartı işlemcide güzel bişey yazın iste pek anlamam hızınada aynen güzel bişey yazın işlemci tipindende anlamam çift çekirdek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,506Konular
983,022Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt