Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pc Deki Ses Açılırken...(Çok Önemli)

Pc Deki Ses Açılırken...(Çok Önemli)
0
107

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Evet Beyler ben pc mi açınca aşırı derecede ses geliyor taa ki masütüne gelinceye kadar dewam ediyor sizce sorun ne olabilir lütfen yardım edin çok önemli yardımcı olmak isteyen Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız 12 sorum daha olacaktır hayrına yardım etmek isteyen söylesin

Şİmdiden Teşekkürler

Similar threads

beyler benim pc imde ses yok ve bana bu programı lazım driverguıdede buldum ama ugraştım ugraştım olmadı lütfen orda üyeligi olan biri indirip rapide upload edebilirmi model:Intel 82801FB ICH6 Azalia Audio Controller PCI hatta size driverguıde deki linkide veriiym: Linkleri sadece kayıtlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Şimdiden teşekkürler ufak bir sorum olacaktı benim pc sistem bilgileri alttadır ekran kartı için vereceğim linkteki ekran kartını almak istiyorum uyumlumudur veya önerileriniz varsa açığım Thx to all Ekran kartı link :Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Şimdiden teşekkürler ufak bir sorum olacaktı benim pc sistem bilgileri alttadır ekran kartı için vereceğim linkteki ekran kartını almak istiyorum uyumlumudur veya önerileriniz varsa açığım Thx to all Ekran kartı link :Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
arkadaşlar anakartın sitesi bu:Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız sizce bu anakart bunlara uyarmı? Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Sa beyler bir sorum olacaktı benim 4gb ram im var 4 gb daha almak istiyorum ddr3 mü 2 mi tam olarak bilmiyorum onu daha sonra öğrenirim fakat öğrenmek istedigim ddr3 se tüm ddr3 ler uyacakmı ddr2 ise tüm ddr2 ler uyacakmı internetten sipariş verecegimde uymazsa falan diye ne yapabilirim sağolun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
858,510Konular
980,874Mesajlar
30,731Kullanıcılar
stainexSon üye
Üst Alt