Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

PC fiyatları yukselecek

PC fiyatları yukselecek
0
177

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
PC alacaksanız vakit kaybetmeyin: İşte yakın gelecekte PC'leri bekleyen fiyat artışı ve ilginc neden

Buyuk bellek ureticilerinden Samsung, Hynix ve Micron bilgisayar belleği uretiminde 45nm teknolojisi kullanımına başarıyla gectiler

Ancak ne yazık ki Elpida ve ortağı Rexchip Electronics halen 6xnm uretim surecinden, 45nm uretim surecine gecişi tamamlayamadı Bunun sebebi olarak; fabrikaların 45nm uretim surecine gecişte ihtiyac duydukları yarı iletken litografi makinelerinin tedariğinde sorun yaşaması en buyuk rolu oynuyor

Tum bu gelişmeler sonrasında yeteri kadar bellek tedarik edilememesi, piyasaları sıkıntıya sokuyor Uretim surecindeki 45nm gecişteki bu sıkıntıların etkisiyse, Ram fiyatlarının yukselmesi haliyle bilgisayar fiyatlarının da artması anlamına geliyor
hurriyet