Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pc Hiçbir Şekilde AÇılmıyor ( Lütfen yardım edin çaresiz kaldım :( )

Pc Hiçbir Şekilde AÇılmıyor ( Lütfen yardım edin çaresiz kaldım :( )
0
100

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
evet arkadaslar pc yi normal acarken mavi ekran gelip reset atıyor , güvenli kipte açmaya kalktıgımdada aynı şey , ve format atmayıda denedim son çare olarak f8 ekranı gelmeden önce yine mavi ekran ne yapacagımı şaşırdım mavi ekranda aynen şöyle bir hata var

Irql Not Less Equal Stop
0x0000000A

Lütfen bana yardım edin ne yapmam gerek ?

Similar threads

Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
Cevaplar
0
Görüntüleme
224
Sa Q6700 işlemci 1024 mb asus 3850 ekran kartıı asus p5e3 anakart 500 waat power sorun pc çalışıyor sorun yok ancak pcyi kapatıp daha sonra açmaya çalışınca açılmıyor anakart üzerden jumper değiştirip bios reset yapınca pc bir kereye mahsus tekrar çalışıyor yeni başlat yapıyorsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,506Konular
983,084Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt