Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

PC için The Last Of Us torrentleri gerçek mi?

PC için The Last Of Us torrentleri gerçek mi?
0
129

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
İnternete birsürü torrent var Pc için razorun *****li the last us us torrentleri Oyun pcye çıkmayacağını biliyorum, ama bu torrentlerin dosyalarına baktım ve büyük boyutlu hatta setup dosyası bile var Bunlar nedir anlamadım gerçekmi değilmi

Similar threads

HBO, The Last of Us'ın canlı aksiyon uyarlamasından birinci imajları paylaştı. House of the Dragon galasından çabucak evvel yayıncının YouTube'da yayınladığı bir fragmanda, Joel ve Ellie olarak Pedro Pascal ve Bella Ramsey'in yaklaşık 20 saniyesini görüyoruz. Görüntüler, kısa mühletine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
The Last of Us’ın tüm zamanların en iyi oyunlarından biri olduğu aşikar. Başta kulağa klişe gelen bir zombi hikayesinin ne kadar iyi bir boyutta olabileceğini bize göstermişti. 2020 yılında çıkan The Last of Us: Part II de genel olarak olumlu yorumları sürdürmüştü. Şimdi ise, ilk oyunun günümüz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Çıkışına çabucak hemen bir hafta kala, The Last of Us Part 1 çıkış fragmanı yayınlandı. 26 Ağustos 2022 Cuma günü PlayStation 5 versiyonu ön-yüklemeye açılacak olan oyunun fragmanı ile ilgili ayrıntılar haberimizde. The Last of Us, birinci olarak 2013 yılında PlayStation 3 için yayınlanmıştı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
PlayStation 4 sahiplerinin merakla beklediği oyunlardan bir tanesi olan The Last of Us: Part 2 kanadında farklı bir gelişme yaşandı. Oyunun geliştiricisi Naughty Dog, kendi sitesinde açtığı ilana nazaran çalıştırmak için DirectX12 ve Vulkan mimarilerinde haberli PC programcısı arıyor. Açılan bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
The Last of Us, oyun sektöründe önemli satış rakamlarına ulaşan serilerden biri konumunda. Naughty Dog tarafından geliştirilen ve Sony tarafından yayınlanan seri 2013’te ilk oyunuyla PlayStation 3 konsoluna çıktı. Zombi temasını oldukça farklı yansıtan ve bu nedenle dikkatleri üzerine çeken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,496Konular
982,148Mesajlar
30,092Kullanıcılar
isacan6791Son üye
Üst Alt