Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pc Kapandı Açılmıyor Yardım Lütfen

Pc Kapandı Açılmıyor Yardım Lütfen

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar
Bugün oyun oynarken birden ekranda ilk başta dikey sonra yatay yeşil çizgiler çıktı ve bilgisayar kapandı Bilgisayarı tekrar açtım fakat ne ekran geliyor, ne klavyenin ne farenin ne de wireless adapter ın ışığı yanıyordu İlk başta ram i çıkarıp taktım daha sonra da ekran kartını çıkarıp taktım Bunları yaparken tozları hassas bir şekilde temizledim İşlemci ve ekran kartı fanları dönüyor, kasada ışık yanıyor makina çalışıyor ama ekran fare ve klavye gelmiyor lütfen yardımcı olun sorun nerede olabilir?

Similar threads

Merhabalar bilgisayarımda oyun oynarken 10 ila 30 dakika sonrasında birden ekran kararıyor sesler gidiyor ve monitörde sinyal yok yazısı çıkıyor fakat bilgisayar çalışıyor Fare klavye ve wireless adapter ın da ışıkları sönüyor Haliylen bilgisayarı düğmesine basılı tutarak kapatmam gerekiyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
858,528Konular
981,479Mesajlar
31,415Kullanıcılar
feateraepsSon üye
Üst Alt