Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

pc kasası ile ilgili

pc kasası ile ilgili
0
130

Similar threads

Sa arkadaslarBu siteye yeni kaydoldum ve sızlere bı kac soru soracagımGecen hafta ıkıncı el yeni kasa aldımEkran kartı Cok Kötu yeni bi ekran kartı alacagım ama hıc bı tecrubem ve bılgım yok bu konuda anakarta uyarmı uymazmı vs vs önerilerinizi bekliyorum İntel i7 Cpu 870 293 ghz işlemci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Sa arkadaslarBu siteye yeni kaydoldum ve sızlere bı kac soru soracagımGecen hafta ıkıncı el yeni kasa aldımEkran kartı Cok Kötu yeni bi ekran kartı alacagım ama hıc bı tecrubem ve bılgım yok bu konuda anakarta uyarmı uymazmı vs vs önerilerinizi bekliyorum İntel i7 Cpu 870 293 ghz işlemci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Başlıktanda anlaşılacağı üzere bilgisayar topluyorum bilgisayar toplamak hakkında baya bi bilgim var ama kararsız kaldığım şeylerde var toplayacağım parçalar işlemci amd fx x8 8300 anakart msi 970 gaming ekran kartı msi r7 370 2gb ram gskill 8gb(2x4) cl9 1866 mhz hard disk wd 1 tb 7200...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
arkadaşlar bilgisayarımda bi kaç değişiklik yapmayı düşünüorm ve amatör bi şekilde bi kaç parca topladım ve sznde görüşlerinizin bana yardımcı olacağını düşündüm sistem işlemci intel p4 30 800mhz prescott 1mb HT Anakart Asustek p4r800vm ati9100 ddr ses+vga+lan+8X bellek 512MB...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,496Konular
981,684Mesajlar
29,764Kullanıcılar
alibaba31Son üye
Üst Alt