Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

pc kendi başına resat atıyor bir bakın

pc kendi başına resat atıyor bir bakın
0
105

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
pc resat atıyor bir türlü çözemedim en az 34 defa format attım tüm güncellemeleri yaptım ama sorun devam ediyor bu yazıyı yazarken bile resat attı şu uyarıyı veriyor (DRİVERIROLNOTLESSOREQUAL) pc beni deli edecek lütfen bir el atın
pc özellikleri
windows xp pro sp2
p4 24 işlemci
512 mhz ram
80 gb hardısk
128 atı ekran kartı

şimdiden teşekkür ederim

Similar threads

evdeki pc de ki harddıskım doldu ve gittim 320 gb 16 mb önbellekli seageta sata harddısk aldım, fakat pc deki harddısk ata, anakartta sata girişi var fakat yeni aldığım harddısk ı görmedi, bıos ayarlarında da görmedi harddıskı başka bir pc de bendeki kablolarla denedim gördü, harddısk ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
arkadaş pc oyun oynarken çok donuyor sebebini hale çözmüş değilim intel dualcore 280 işlemcim var 2 gb ram varnvidia ge force 9400 gt 1gb ekran kartı var oyunları en düşük çözünürlükte oynadığım halde donuyor bazen oyun görüntüsü bozuluyor bazende rest atmam gerekiyor oynadığım oyunlar far cry...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
arkadaşlar merhaba delirten bir soun ile karşı karşıyayım 6 yıldır pc ile uğraşıyorum böyle aptal bi hata görmedim son çare forumlara başvurmayı seçtim şimdi bende via apollo pro chipsetli p3 işlemcili 128 MB ramli bir bilgisayar var bu bilgisayar nolduysa olduğu yerde bozuldu bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Arkadaşlar 1 sene önce sıfır bir pc aldımBilgisayarın markası acerŞu bi haftaya kadar herşeyden memnundumAma paraya kıyıp orjinal bir oyun aldımMirror's Edge istediği minimum özellikler: OS:Xp SP2 İşlemci:30 Ghz Veya üzeri Hafıza:1 GB Ram Hard disk:80 GB Ekran kartı:256 Mb Pixel shader 30...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Hepinize sevgiler arkadaşlar Bnedeki sorun şu şekilde asus p4 p800 sx board kullanıyorum windows xp pro sp2 yüklü makinamda 10 adet bilgisayar var birinde mikrofon çalışıyor birinde çalışmıyor ses kartı driver ını silip tekrardan yüklüyorum yine aynı şey mesela 3 makinadan ses alamıyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt