Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

PC kendi kendine reset atıyor. Yardım ...

PC kendi kendine reset atıyor. Yardım ...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık 1 aydır PC kendi kendine reset atıyor
Araştırdım internette bir çözüm bulamadım
Ama tek birşey buldum oda şu

Everest Home Edition programını yükledim Orada sıcaklıklar çoksa pc niz reset atabilir yazıyordu

Anakart Boşta 63 derece Program çalıştırırken 70 Derece
CPU Boşta 16 derece Program çalıştırırken 22 Derece

Anakart Adı Foxconn 661M03G

Anakart sıcak gibi geldi acaba sıcaklık yüzündenmi reset atıyor ?

Çözene +Rep şimdiden teşekkürler

Similar threads

Arkadaşlar bilgisayarıma net bağlattım fakat ethernet drıver gerektiğinden bilgisayarın orjinal cd sinden yükledim olmadı Format attım yine olmadı drıverı bi yerden buldum yükledim Diğer tüm aygıt drıverlarımı eskisi gibi yükledim Ama bu seferde bilgisayarımda bi yavaşlık oldu 2 işi aynı anda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Arkadaşlar bilgisayarıma net bağlattım fakat ethernet drıver gerektiğinden bilgisayarın orjinal cd sinden yükledim olmadı Format attım yine olmadı drıverı bi yerden buldum yükledim Diğer tüm aygıt drıverlarımı eskisi gibi yükledim Ama bu seferde bilgisayarımda bi yavaşlık oldu 2 işi aynı anda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
evet başlıkta da oldugu gibi kasamın içi çok toz olmuştu bende içindeki tozları temizledim fan ları fln sonra tekrar kurdugumda pc yi ekran gelmemeye başladı ayrıca pc kendi kendine sürekli restart atıyor lütfen bana yardımda bulunun ne yapmam gerekiyor
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,496Konular
981,661Mesajlar
29,728Kullanıcılar
berat21321Son üye
Üst Alt