Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pc mouse görüyor ama klavyeyi görmüyor

Pc mouse görüyor ama klavyeyi görmüyor

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bu gün everest km8320 klavye mouse seti aldım Usbyi girişe takınca mouse sorunsuz olarak çalıştı ancak klavyeyi hiç bir şekilde görmüyor Herhangi bir hata falan da vermedi Herhangi bir fikri olan var mı

Similar threads

Başlıkta belirttiğim seti aldım, usb alıcısını takıyorum fakat mouse veya klavyeyi görmüyor Kurmam gereken driver'ı falan mı var Normal kablolu klavye ve fareyi çıkarmam gerekir mi, yardımcı olursanız teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Başlıkta belirttiğim seti aldım, usb alıcısını takıyorum fakat mouse veya klavyeyi görmüyor Kurmam gereken driver'ı falan mı var Normal kablolu klavye ve fareyi çıkarmam gerekir mi, yardımcı olursanız teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Merhaba arkadaşlar; Microsoft'un kablolu optik bir mouseunu kullanıyorum Donanımdan da anlayan birisiyim lâkin bir süredir bir sorun ortaya çıkmaya başladı Bilgisayarı açtığımda Mouse görünmüyor ve mouseun ışığı yanmıyor Ama bios ekranındayken mouseun ışıkları yanıp sönüyor Klavye ile aygıt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
ÇOK sessiz Kompakt yapı Klavyenin rahat malzeme kalitesi Uzun mu uzun pil ömrü Uygun fiyat Farede kısayol tuşları yok Bu bölümümüzde süper sessiz bir klavye ve fare seti elimizin altında. Biraz bu ikiliden bahsetmek istiyoruz, zira kullandığımız süre içinde fazlasıyla etkilendik. Bu cihaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,496Konular
981,690Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt