Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

PC Ön Panel Bağlantı Sorunu

PC Ön Panel Bağlantı Sorunu
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Öncelikle Selamlar

Arkadaşlar Pcmin Herşeyi Güzeldi Fakat Ben El Atana Kadar
5+1 Creative Sistem Var Herşey Güzel Çalışıyo
Vede Bir Kulaklığım Var Önpanele Takıp Kullanıyorum Sesin Duyulmamasını İstediğim Anlarda
Neyse Geçelim
Ben Pc Ayrıca Mik Takmak İstedim Ancak Ayarlarından Vs Herşeyi Denedim Olmadı Ön Panelden Arkadaki Slotdan Olmadı Bir Türlü
Sonra Bu Kasanın İçinden Önpanele Giden Kablo Vardı Onu Çıkardım Daha Sonra
Ses Kaydedicisinden Mik Kontrol Ettim Mik Tmm Halleddik Daha Sonra Baktım Sesyok
Herşeyi Denedim Olmadı Şuan Ön Panelde Arka Slootlarda Kulaklık Sistem Felan Çalışmıyor
Ben Ön Panel Bağlantısını Eski Haline Getirmek İstiyorum
Bunun İçin Yardım İsticektim

BU SOKET

Bunlarda Kablo

Bu Kablonun Üzerindeki İsimler Teşekkürler
Yardımlarınızı Dört Gözle Bekliyorum

08062010

Similar threads

Öncelikle Selamlar Arkadaşlar Pcmin Herşeyi Güzeldi Fakat Ben El Atana Kadar 5+1 Creative Sistem Var Herşey Güzel Çalışıyo Vede Bir Kulaklığım Var Önpanele Takıp Kullanıyorum Sesin Duyulmamasını İstediğim Anlarda Neyse Geçelim Ben Pc Ayrıca Mik Takmak İstedim Ancak Ayarlarından Vs...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Öncelikle Selamlar Arkadaşlar Pcmin Herşeyi Güzeldi Fakat Ben El Atana Kadar 5+1 Creative Sistem Var Herşey Güzel Çalışıyo Vede Bir Kulaklığım Var Önpanele Takıp Kullanıyorum Sesin Duyulmamasını İstediğim Anlarda Neyse Geçelim Ben Pc Ayrıca Mik Takmak İstedim Ancak Ayarlarından Vs...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt