Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pc oyunda kasıyor fps lütfen yardım

Pc oyunda kasıyor fps lütfen yardım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
İşlemci: AMD FX8300 EightCore Processor
Ram: DDR3 8 GB 2133 hızda
Anakart: MSI 970 GAMİNG (MS7693) AM3+SOKETLİ 2133 hızda
Monitör: 1440X900 en fazla çözünürlüğü var
Ekran kartı: ATI HD5450
Psu: 1000 WT
Hardisk yerine SSD kullanıyorum hızlı diye sadece 1 tane oynadığım oyun var ve 35 program su an bile 90 gb yer var

NOT: Arkadaslar ilginç olan ben oynadığım oyunda 80 fps almama rağmen bilgisayar kasıyor baktımda bazı kişiler şöyle yazmış anakartla işlemcinin uyuşmamasından kasıyordur falanBenim bilgisayarım bileşenleri uyuşmuyormu çakışıyormu anakart işlemci ram vs yoksa tek sorun şu an takılı olan ekran kartından mı ama ekran kartından olsa 80 fps alıp kasmaz bilgisayarım lütfen bilgisi olan uzman arkadaşlar yorum yaparsa çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim

NOT: Sistemime göre max: 650 tl ye kadar oyun video render için ekran kartı önerirmisiniz eğer sadece sorunum ekran kartındansa

Similar threads

Bilgisayarımla aramda çok büyük bir sorun var işlemci: core2quad:20 ekran kartı: 2gb 256mbit ram: 2gb ddr2 hdd: 360 7200rpm bilgisayarımda virüs olmadığından eminim defalarca tarattım ama bu bilgisayar özelliklerine rağmen prototype olsun assassin's creed olsun burnout paradise olsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
858,528Konular
981,488Mesajlar
31,429Kullanıcılar
gule_2121Son üye
Üst Alt