Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

PC Toplama / Bütçe 2500-3000 tl

PC Toplama / Bütçe 2500-3000 tl
0
169

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba Arkadaşlar,

Dota 2 ve Battlefield 1 oyunlarını rahatlıkla kaldırabilecek toplama kasa önerisinde bulunur musunuz? (Son çıkan donanımları takip edemedim)

Bütçe 2500 3000 tl

İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Similar threads

Merhaba Arkadaşlar, Dota 2 ve Battlefield 1 oyunlarını rahatlıkla kaldırabilecek toplama kasa önerisinde bulunur musunuz? (Son çıkan donanımları takip edemedim) Bütçe 2500 3000 tl İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Merhaba Arkadaşlar, Dota 2 ve Battlefield 1 oyunlarını rahatlıkla kaldırabilecek toplama kasa önerisinde bulunur musunuz? (Son çıkan donanımları takip edemedim) Bütçe 2500 3000 tl İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Konuyu yanlış bi yere açmış olabilirim bilmiyorum özür dilerim onun için 2500 tl gibi bi bütçem var(belki 100200 artabilir) oyun için beni 45 yıl götürebilecek bi bilgisayar arıyorum Günümüz ve sonrası yıllardaki oyunları zorlanmadan kaldırabilecek türden bi leptop Aklımda bu ürün var Linkleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Teknoloji günümüzde o kadar hızlı ilerliyor ki, şu anda en ileri seviyede gördüğümüz teknolojik ürünler, birkaç yıl hatta birkaç ay içerisinde ‘eski’ statüsü kazanıyor. Bunun sebebiyse oldukça basit: Hızla ilerleyen teknolojinin sürekli yeni donanımlara ihtiyaç duyması. Günümüzde bunu oyunlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,719Kullanıcılar
Gozcuk33Son üye
Üst Alt