Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

PC ye yeni ekran kartı taktım goruntu gelmiyor acill yardım arkadaşlar ?

PC ye yeni ekran kartı taktım goruntu gelmiyor acill yardım arkadaşlar ?

Similar threads

MSI anakartli pro2000 pc ye zotac 9800 gt 1 gb 256bit ekran kartı aldım taktım amcak goruntu gelmıor pc acılıor ama goruntu gelmıor arkadaslar neden acaba lutfen yardım edin?
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Sa arkadaslar 2 gun onceye kadar bılgısayarımda hıc bır problem yoktu ama dun gece bılgısayarımı actıgımda baslangıc sayfası gelmeden takılı kalıyor ekran kartında ısınma oldugu ıcın bıraktım 1 gun sonra tekrar actım aynı sorun devam edıyor ekran kartını ramı bıos pılını cıkarttım ııce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
arkdaslar ben bı ekran kartı aldım rodeon 9250 bi tanede bende var Fx5500 bunlardan hangısı daha cok ısımı gorur ? 2sınıde pc ye taktım bılgısayar acılıyor ama goruntu gelmıor neden bole yapar
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
arkdaslar ben bı ekran kartı aldım rodeon 9250 bi tanede bende var Fx5500 bunlardan hangısı daha cok ısımı gorur ? 2sınıde pc ye taktım bılgısayar acılıyor ama goruntu gelmıor neden bole yapar
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
slm arkadaşlar benim pc ye ekran kartı takacamda ama bunların ozelllikleri falan farklı oluyo benım pc pentıum 4 gb ram 28 ghz 32 bt buna ne tur ekran kartı takarım mesala bunlar uygunmudur Asus En210 1gb Ddr3 128bit Silent hdmi Obdvi His Hd 4870 1gb 256bit Gddr5 Hdmi Iceq4 PciexAsus Eah6450...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,496Konular
982,185Mesajlar
30,120Kullanıcılar
JohnnySon üye
Üst Alt