Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

pcde oyun oynayamıyorum yardım!!!

pcde oyun oynayamıyorum yardım!!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
tüm oyunlarda oyunu açıom daha sonra aşağı inio tıklıosun oyuna geri gelio 2dk sonra geri inio bütün oyunlarda böyle oluoDün pcme bi virüs bulaştırdım wwwyoutubegiriscomdan hijackthis diye bir program kullandım program bir tarama yaptı liste haline dosyalar geldi hepsini temizledim virüs gtti ama oyunları oynayamaz oldum

Similar threads

Bu konuyu, oyunlarda en çok karşılaşılan sorunları göz önüne alarak açtım Her şeyden önce yüklemek istediğiniz oyunu bilgisayarınızın kaldırıp kaldırmadığını kontrol ediniz Sisteminizin oyunu kaldırıp kaldırmadığını anlamak için bu linke göz atınız: CanYouRunIt İle Oyunun Kaldırıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
208
arkadaşlar araştırdım ve forumda gta san andreas cheat engine ile para hilesi yok bende bunun üzerine konu açtımilk olarak işimiz için bir program lazım cheat engine linki http:hotfilecomdl4546165776e0ae56rarhtml indirdikten sonra dosyanın üzerine çift tıklayıp cheat engine'nin de üzerine çift...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
arkadaşlar araştırdım ve forumda gta san andreas cheat engine ile para hilesi yok bende bunun üzerine konu açtımilk olarak işimiz için bir program lazım cheat engine linki http:hotfilecomdl4546165776e0ae56rarhtml indirdikten sonra dosyanın üzerine çift tıklayıp cheat engine'nin de üzerine çift...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Çocuğum kendi kendine oyun oynayamıyor! … Ebeveynlerin özellikle evde kalınan bu salgın günlerinde çocukları için sık sık sarfettikleri bir cümle oluverdi. Kendi başlarına zaman geçiremeyen ya da oyalanamayan çocuklar, evden çalışmak ya da sıkça evde zaman geçirmekte olan ebeveynleri zorlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Where is the my rep? Online maç için yapılması gerekenler Oyunu yüklerken Online service için yes demeyi unutmayın ADSL Sahipleri modemin kendisinden gelen firewall'a (hardware firewall) sahipler Online oyun oynayabilmek p2p programları kullanabilmek için modemin firewall'undan programın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt