Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pcden Gelen Dıt sesi

Pcden Gelen Dıt sesi
0
111

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
selam arkadaslar benim pcden oyun oynarken dıt dıt ses geliyor aynı sorun pcyi açınca başlıyor windows yükleme kısmına geliyor xp açılınca ses kesiliyor anlamadım gitti bi yardımcı olurmusunuz

Similar threads

Arkadaşlar Half Life2 Episode One oynarken birden görüntü gitti ve aralıklarla bip bip sesi gelmeye başladıPcyi kapatıp yeniden açtım yine aralıklarla bip bip sesi geldi(bir süre sonra ses durdu ve ekranda görüntü yok) İşin garibi ise pcyi kapadıktan sonra yeniden aç tuşuna basınca hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
pc de biraz oyun oynadıktan sonra kasma başlıyor işlemcinin yanlarından ses geliyor cızırtı sesi kondansatörleri kontrol ettim şişen yok şişmedende sorun cıkarıyorlarmı bilmiyorum oyundan cıkınca ufak bi işlem yapsam bile azda olsa kasma oluyor kasma ortalama 30 sn de bir tekrarlıyor 30 Ghz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
pc de biraz oyun oynadıktan sonra kasma başlıyor işlemcinin yanlarından ses geliyor cızırtı sesi kondansatörleri kontrol ettim şişen yok şişmedende sorun cıkarıyorlarmı bilmiyorum oyundan cıkınca ufak bi işlem yapsam bile azda olsa kasma oluyor kasma ortalama 30 sn de bir tekrarlıyor 30 Ghz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Merhabalar Öncelikle Sorunuma 1 Dakikanızı Ayırıp Baktığınız İçin Teşekkürler İşletim Sistemi: Windows XP Professional SP3 Özellikler: Intel(R) Pentium(R) 4CPU 280GHz 279 GHz, 512 MB RAM 128 MB Ekran Kartı 40 GB Hard Disc Bulunmaktadır Benim Sorunum Şu Bilgisayarımdan Performans...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,498Konular
982,058Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt