Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pc'nin Uzaktan Hacklenmesini Onlemek icin

Pc'nin Uzaktan Hacklenmesini Onlemek icin
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Pc'nin Uzaktan Hacklenmesini Onleme Yontemi

Uzaktan bir bilgisayar kullanıcısının,ortalıkda dolaşan Programları kullanarak bilgisayarınıza Giriş yapmasını yani bir anlamda Bilgisayarınızı Hacklemesını engelleyin !
Dns , NetBios , Bios , uzerinden giriş yapabilirlerAncak engelleyeceğimiz bir iki ayardan sonra zorlaşacaktır

1 Oncelıkle Bılgısayarıma Sag tıklayın ve Yoneti secin !

2 Yonetin İcindeyiz Sımdı Hizmetler ve Uygulamaları tıklayınız , Karsınıza gelen pencereden Hizmetleri tıklayınız Hizmetlerin İcindesiniz !

3Oradaki seceneklerden telneti,uzaktan erişim bağlantı yoneticisini,uzaktan erişim otomatik bağlantı yoneticisinive uzaktan kayıt yoneticisinidurdur deyip kapatıyoruz artık bilgisayarınız ip'sini alsalar dahi giremezler cunku diğer bilgisayarlarla bağlantı kurmasını engelledik yaptıkları cağrılara olumsuz yanıt alacaklar ve bilgisayarınız guvende olacak

Similar threads

Pc'nin Uzak Hacklenmesini Önleme Yöntemi Uzak bir bilgisayar kullanıcısının,ortalıkda dolaşan Programları kullanarak bilgisayarınıza Giriş yapmasını yani bir anlamda Bilgisayarınızı Hacklemesını engelleyin ! Dns , NetBios , Bios , üzerinden antre yapabilirlerAncak engelleyeceğimiz bir iki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Statik IP Nedir? Statik IP nedir sorusuna yanıt vermeden önce IP’nin ne olduğuyla ilgili ufak bir ön bilgi verelim. IP kısaltılışının açılımı ‘Internet Protocol’ şeklindedir. Ancak, internet ortamında daha çok ‘Ip’ olarak karşımıza çıkmaktadır. İnsanlar, birbirleriyle iletişime geçerken telefonu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
A Harfi İle Başlayan Bilgisayar Terimleri Bilgisayar Terimleri A İle Başlayan AUX: Apple Macintoshlar icin geliştirilmiş bir Unix işletim sistemi ABACUS: uzerinde bir cubuğa sıralanmış, sağa sola kaydırılabilen toplar bulunan hesap makinesinin temeli sayılan bir alet Kendi başına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Bilindiği üzere Windows yerkürede en çok kullanılan bilgisayar işletim sistemi olmayı sürdürüyor. Windows işletim sisteminde kullandığımız ve işimizi nispeten kolaylaştıran CMD komutlarını sizler için bir araya getirdik. A'dan Z'ye tüm CMD komutları! Windows işletim sisteminde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
316
Bilgisayar Kısayolları Ve Tuşları Bilgisayar genel kısayolları Genel bilgisayar kisayollari Bilgisayar kısayol komutları • CTRL+C (Kopyala) • CTRL+X (Kes) • CTRL+V (Yapıştır) • CTRL+Z (Geri Al) • DELETE (Sil) • USTKRKT+DELETE (Secili oğeyi Geri Donuşum Kutusu ’na atmadan kalıcı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,496Konular
981,640Mesajlar
29,723Kullanıcılar
mikelSon üye
Üst Alt