iltasyazilim
FD Üye
arkadaşlar pcde far cry 2 oyunu var oyunun başında bi tane arabayla başlıyoruz felan şimdi oraları geçelim bi 4 5 görev yapınca hep haritada sembolünün üzerinde ünlem işareti olan yerleri gidiyorum ve hemen hemen hep aynı görevleri yapıyorum mesela 10 tane görev (sembolünün üzerinde ünlem işareti olan) yaptım ondan sonra load gameye bastım orada hala pact 1 %20 yazıyordu örneğin hatta internetten far cry 2 hikayesi diye bir şey araştırdım hiç benim oyunla alakası yok ya görevleri ben yanlış yapıyorum yada oyunda bişeylik var ama başları hikayedekinin aynısı sonralarıda aynı ama işte dediğim gibi haritaya sembolünün üzerinde ünlem işareti gelen görevleri yapma işi, işi bozuyo
KISACASI BU OYUNDA GÖREVLER NASIL YAPILIYO MESELA ACT 1 % 50 %100 OLDUĞUNDA ACT 2 YEMİ GEÇİYORUZ NASIL OLUYOR
KISACASI BU OYUNDA GÖREVLER NASIL YAPILIYO MESELA ACT 1 % 50 %100 OLDUĞUNDA ACT 2 YEMİ GEÇİYORUZ NASIL OLUYOR
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.