Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pcye format attım ekran kartımı bulamıyorum

Pcye format attım ekran kartımı bulamıyorum

Similar threads

hangi seriyi indirceğimi bilmiyorum yardım eder misiniz dxdiagta yüklü olmadığı için yüklenmiyor amd olacak bu arada
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Arkadaşlar ne yaptım ne ettiysem pcden ses gelmiyor Ses driveri yüklü Hoparlör sağlam Hoparlör kabloları sağlam Bugün cumadan sonra geldim pcye format attım win7 yükledim o zamandan beri sadece sesi yok herşeyi tamam acil yardım edin ya (Öncedende win7diydi) Bana acil uygun driveri link...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
858,498Konular
982,058Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt