Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pearl Abyss Doğal Afetler İçin Oyuncularından Bağış Desteği Alıyor

0
148

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73
pearl-abyss-dogal-afetler-icin-oyuncularindan-bagis-destegi-aliyor_1580889192-b.jpg

Pearl Abyss ekibi, doğal afetlerden ötürü zarar görenleri desteklemeye yardımcı olmak için lokal yardım kuruluşlarına bağış yapmaya devam ediyor. Ekip, son devirlerde yerküre gündeminde olan ve yardım daveti yapılan Türkiye’deki sarsıntı ve Avustralya orman yangınları için 100 milyon won (500.000₺) bağışlıyor. Bu bağışın toplanma sürecinde ise yerküre genelindeki Black Desert ve Black Desert Mobile Maceracıları da oyun içi bağışlarla bu yardım kampanyasına ekte bulunacaklar.

Pearl Abyss bugün, Black Desert ve Black Desert Mobile'daki oyun içi aktiflikle toplayacağı 100 milyon wonu (500.000₺) bağış yapacağını duyurdu. Bağış, Türkiye'deki büyük sarsıntının ve Avustralya'daki gibisi görülmemiş orman yangınlarının hasarını azaltmaya yardımcı olacak.

Pearl Abyss bağış desteği için oyun içi aktiflik düzenledi

19 Şubat tarihine kadar devam edecek küresel aktiflik “Oyun içi bağışlama etkinliği” Türkiye ve Avustralya’yı desteklemek için toplanacak bağışta Black Desert ve Black Desert Mobile kullanıcılarını teşvik ediyor. Aktiflik mühletince oyuncular, Türkiye'deki zelzelenin ve Avustralya orman yangınlarının neden olduğu hasarın giderilmesine yardımcı olmak için Hususî Jeton’u gümüş ile satın alabilirler. Pearl Abyss, oyunculara satılan jeton sayısı yekunda 100 milyona ulaştığında 5 milyon won (25.000₺) bağışlayabiliyor. 100 milyon won (500.000₺), Türkiye ve Avustralya'da 50 milyon won (250.000₺) olmak kaydıyla mahallî yardım kuruluşlarına bağışlanacak.

Tüm bu yardım teşviklerinin üzerine Pearl Abyss CEO'su Robin Jung: “Black Desert ve Black Desert Mobile'da yerkürenin dört bir yanından olan Maceracılarımızı oyun içi bağışa katılmaya teşvik etmek için aşk dolu bir paylaşım aktifliği hazırladık. Türkiye ve Avustralya'daki restorasyonun süratli olmasını ve mağdurların mümkün olan en kısa vadede günlük hayatlarına dönmelerini umuyoruz.” açıklamasında bulundu.

Bununla birlikte geçtiğimiz Nisan ayında Kore, Gangwon-do’daki orman yangınlar için de Kore Afet Yardım Derneği aracılığıyla 100 milyon won (500.000₺) bağış toplanmıştı. Bağış, yardım eforlarını desteklemek ve hasarı düzeltmek için kullanılmıştı. Tıpkı hengamda aralık ayında ise “Sınır Tanımayan Doktorlar” topluluğu için yerküre çapındaki Black Desert kullanıcılarından bağış toplanmıştı. Pearl Abyss ekibinin yerküre genelindeki tüm doğal afetleri takip etmesi ve oyuncularından destek için bağış toplaması örnek bir davranış olarak gösteriliyor.

858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt