Ped Reklamı Karizmayı Çizer mi ? Tekrar ünlü haberlerimize devam ediyoruz arkadaşlarım Demet Akalın Alişana pinti demişpedreklamikarizmayicizermi5c4de89b6570falt 1549687 1549687 pedreklamikarizmayicizermi5c4de89b99f18pedreklamikarizmayicizermi5c4de89b99f18 http:img527imageshackusimg527810514ai8 DEMET AKALIN BİR PROGRAMA YAPTIĞI AÇIKLAMADA ALİŞAN'I KIZLARLA TANIŞTIRDIĞINI SÖYLERKEN KENDİSİNE GELEN REKLAM TEKLİFLERİNDEN DE LAF ETTİ Şarkıcı Demet Akalın Star TV bir magazin programına yaptığı açıklamada Alişan’a pinti dedi “Alişan’ı kızlarla tanıştırıyorum fakat o onlara bir yemek bile ısmarlamıyor 300 YTL İstedim onu bile vermiyor diyen Akalın, Alişan’ın kızlara para yedirmediğini vurguladı 3,5 milyon dolara konut aldığını da yalanlayan Demet Akalın, “Reklam filmim değil, tv programım yok öyle param bu yüzden hiç olmadı diyen şarkıcı filmlerinde oynamamasının sebebini de şu şekilde açıklıyor: “Bana gelen teklifleri defalarca karizma çizdirici, genelde hijyen ürünlerinden teklifi geliyor o yüzden filmlerinde oynamıyorum GAZETEPORT MAGAZİN