Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
oyuna normal giriyo oynuyo ama kamyonların içine girince yani kamera 1 de yol görünmüyo sanki gri bi film çekilmiş gibiAma dreksiyon felan normal görünüyo
Ekran kartı yeterli ram de öyle ama sorun nerde
Hileleri kullanabilmek için öncelikle konsolu aktifleştirmeniz gerekiyor Bunun için \My Documents\18 WoS Pedal to the Metal\configcfgdosyasını Not Defteri ile açın ve uset gconsole 0satırını uset gconsole 1olarak değiştirin
Oyun sırasında é veya ~ tuşuna basarak konsolu açın ve kodları girin...
18 Wheels of steel Pedal to the Metal
Beyler bu oyunu bilen birisi bana açıklama yapabilirse sevinirim
oyunu yükledım 1 kere girdim oyuna :S daha sonraki denemelerimde play e tıkladıgımda site açılmaya basladı $ buy filan yazıyo bunun çözümünü bilen warsa söyleyebilirmi?
1 ay önce yüklemiştim oyunu bilmeyen yoktur herhalde tır oyunu
18 wheels steel of pedal to the metal
oyunu netten indirdim kurdum *****ınıda yaptım açtım oyunu 5 dk sonra oyunn takılıyor donuyor
sistemim
windows vista home basic
2 gb ram
512 ekran kartı
nvidia
Oyunu Yükledim Oyunu menüsüne kadar açıyor Campaing yada herhangi bir oyun açmaya çalıştığım zaman loading doluyor sesler felan çıkıyor ama oyun açılmıyor onun yerine siyah beyaz film şeridi gibi ekran yanıp sönüyor Acaba donanımda bir sorun var
Bilgisayarımın özellikleri:
Windows Xp...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.