Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pedal To The Metaldaki sorun :O

Pedal To The Metaldaki sorun :O

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
oyuna normal giriyo oynuyo ama kamyonların içine girince yani kamera 1 de yol görünmüyo sanki gri bi film çekilmiş gibiAma dreksiyon felan normal görünüyo
Ekran kartı yeterli ram de öyle ama sorun nerde

Similar threads

Hileleri kullanabilmek için öncelikle konsolu aktifleştirmeniz gerekiyor Bunun için \My Documents\18 WoS Pedal to the Metal\configcfgdosyasını Not Defteri ile açın ve uset gconsole 0satırını uset gconsole 1olarak değiştirin Oyun sırasında é veya ~ tuşuna basarak konsolu açın ve kodları girin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
242
18 Wheels of steel Pedal to the Metal Beyler bu oyunu bilen birisi bana açıklama yapabilirse sevinirim oyunu yükledım 1 kere girdim oyuna :S daha sonraki denemelerimde play e tıkladıgımda site açılmaya basladı $ buy filan yazıyo bunun çözümünü bilen warsa söyleyebilirmi?
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Arkadaşlar 18 Wheels of Steel Pedal to the Metal hilesini arıyorum yardım edermisiniz
Cevaplar
0
Görüntüleme
206
1 ay önce yüklemiştim oyunu bilmeyen yoktur herhalde tır oyunu 18 wheels steel of pedal to the metal oyunu netten indirdim kurdum *****ınıda yaptım açtım oyunu 5 dk sonra oyunn takılıyor donuyor sistemim windows vista home basic 2 gb ram 512 ekran kartı nvidia
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Oyunu Yükledim Oyunu menüsüne kadar açıyor Campaing yada herhangi bir oyun açmaya çalıştığım zaman loading doluyor sesler felan çıkıyor ama oyun açılmıyor onun yerine siyah beyaz film şeridi gibi ekran yanıp sönüyor Acaba donanımda bir sorun var Bilgisayarımın özellikleri: Windows Xp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt