Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

pek dertliyim fakat lütfen okuyunda bana bi akıl verin yahut deliricem hergün ağlyom

pek dertliyim fakat lütfen okuyunda bana bi akıl verin yahut deliricem hergün ağlyom

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar benim derdim çok büyükkkk genede buna şükür fakat bu tasa benim sevgiliminde benimde psikolojisini kötü halde bozdu!! derdimize gelince sevgilim benden önce birisiyle görüşüyomuş lakin elektrik almıyomuş o kızdan kız onu fazla seviyomuş ve çok zengin bi kızmış sevgilim 27 yaşında ben 20 daha önce fakat o sevgiliside kendi yaşıtıymış onun yaşıda 27 her neyse iştee offfff şimdi söyliyeceklermi hatrlamak zeka istemiyom lakin anlatmak zorundayım çünkü çevremde kimseye düşünce danışamıyorum ve bi akla ihtyacım var artık sevgilimddede bende de düşünce kalmadı biz 2 yıldr beraberiz benle görüşmeye başladktan sonradan o kızdan ayrlmş zaten hiç bi vakit sevmemş onu kendisini fazla sevdği için o ilişkiyi sürdürüyomuş her neyse işte artık gelelim belli başlı meseleye beni kahreden meseleye bu ikisi bi kabahat işlemş birlikte olduğu dönemlerde nasıl anlatsam şayet anlamışsınızdır bir gün ikiside sarhoşmuş birlikte olmuşlarrr yaniii!!! bana bunu 6 ay önce itiraf etti onu terkettim fakat yapamadm ondan vazgeçemedm benden önce yaşanmş bişey olduğu için onu affettim zaten çokta pişmandı fakat bir takım şeylerin telafisi olmuyo hemen onla ayrılar kız ayrıldklarında asap krizleri geçirmiş işte bizim derdimiz bu !!! o ikisinin geçmşte yaptkları kusur benim hayatımı mahvetti!!! neden mi sevgilim şu lahza koskocoman pişmanlık duyuyor ve o evlenmeden evlenemeyeceğini söylüyor onu mağdur ettim ortada bıraktım bide ondan önce evlenirsem bu bana yakışmazdiyor git o zaman evlen onla diyom ben seni seviyorum diyor o kız a bi ara demişki istersen evlenelim demiş o hatayı temizlemek için o da ona benimle sırf bu yüzden evleneceksen evlenmedemiş yani anlayacağınız şu an o kızın yani kadının (bundan böyle bayan oldu) evlenmesini bekliyoruz fakat hala hayatında biri yokmuşşş ailem beni sıkıştırıyo evlen artık diye ya evlenin yada ayrılın diyolar böyle bi derdimz olduğunu bilmio kimse lütfen bize bi fikir verin gördüğünüz gibi akla ihtiyacımız var baskı durumdayız sevgilim her geçen gün biraz daha kafayı yiyo galiba offffffffff çokk kötü bi koşul kimseyede söyleyemiyorum cümbür cemaat nie hala evlenmiyosunuz diooo çıldırıcam offff yaaa acaba biz diyelim evlensek o kız benimkine beddua ettiyse başımıza ya evlenince kötü şeyler gelirse yaaaa acaba biz o kız evlenmeden evlenrsek mutlu olablrmyz??? acaba o kız evlenebilirmi i o şekilde zaten varlıklı bi avukatmış kendi ayakları üzernde duran biri yani ama ailesi güney doğulu azıcık bağnaz galiba abileri falan varmış benimki birazda bu koşul öğrenlrse abilernden korkuyo acaba bu kız bizim başımıza tasa olurmu kiiii??? ya evlenemezse??? peki biz nasıl evleneceğz offfff ya yicem hemen kafayı lütfen yardım edinnnn

858,496Konular
982,159Mesajlar
30,101Kullanıcılar
omerdemir1Son üye
Üst Alt