iltasyazilim
FD Üye
Kız benim pesimden kostu sevdiğinide kendi söyledi zarzor acıldı bana hissediyordum zatendaha sonradan kız beni reddetti bulusmayalım dedi pekii sevmiyor diyelim
reddettikten daha sonra bana bunları söyledi
ben senden nefret edilen şey etmiyorum haleda değerlisin
sana karşısında ilgim var
sana kendimi yakın hissediyorum ben bundan kacıyorum korkuyorum gecmiste aldatilmis heralde
sana aleyhinde bişe hissetmesem yazarken heycanlanmazdım senınle
önemsizim diyorum haleda önemlisin diyor Niçin bunu yapıyor
geçen gün kıskandım onu reddettiği halde erkekli foto atmış değiştir dedim sevmediğmi biliyor o kadar şeyleri derhal değiştirdi tekli foto attı
faceden engelle diyorum sevmiyorsan yapmıyor hatta yeni bi face açtım onla ekledim kabul etti anında
söylediğim herşeyi yapıyor ilgi gösterdiğinide belirli ediyor fakat haleda reddediyor
TEk sebebi geçmişte yaşadığı durum yüzünden derhal banada güvenmiyormuş sanki bişe var bi sroun varr fakat çözemiyorum söylemiyorda bi sorun olduğunu biliyorum
reddettikten daha sonra bana bunları söyledi
ben senden nefret edilen şey etmiyorum haleda değerlisin
sana karşısında ilgim var
sana kendimi yakın hissediyorum ben bundan kacıyorum korkuyorum gecmiste aldatilmis heralde
sana aleyhinde bişe hissetmesem yazarken heycanlanmazdım senınle
önemsizim diyorum haleda önemlisin diyor Niçin bunu yapıyor
geçen gün kıskandım onu reddettiği halde erkekli foto atmış değiştir dedim sevmediğmi biliyor o kadar şeyleri derhal değiştirdi tekli foto attı
faceden engelle diyorum sevmiyorsan yapmıyor hatta yeni bi face açtım onla ekledim kabul etti anında
söylediğim herşeyi yapıyor ilgi gösterdiğinide belirli ediyor fakat haleda reddediyor
TEk sebebi geçmişte yaşadığı durum yüzünden derhal banada güvenmiyormuş sanki bişe var bi sroun varr fakat çözemiyorum söylemiyorda bi sorun olduğunu biliyorum