Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pekmezli Bisküvili Havuç Topları

Pekmezli Bisküvili Havuç Topları

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
pekmezli-biskuvili-havuc-toplari-1.jpg

Pekmezli Bisküvili Havuç Topları Tarifi İçin Malzemeler

• 2 büyük havuç kulandım yaklaşık 250 ml bardakla 2 bardak
  • 1 tatlı kaşığı tereyağı
  • 1 çorba kaşığı su
  • 2 çorba kaşığı pekmez
  • 1 paket yulaflı 4 tane daha bisküvi kulandım
  • 1 çorba kaşığı ceviz kırığı
  • 1 çorba kaşığı fıstık olmasada olur
  • 1 çay kaşığı tarçın
Üzerini için
  • Hindistan cevizi ben içine 1 çay kaşığı kakao kulandım dilerseniz 1 er fındık üzerine

Pekmezli Bisküvili Havuç Topları Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Havucu rendenin kalın yerinden rendeliyoruz 1 çorba kaşığı su ilave edelim 5 dakika kadar kavuralım.
  2. Sonra pekmez ve yağı ilave edelim suyunu çekene kadar kavuralım.
  3. Bu arada bisküvileri iri parçalar halinde kıralım diğer malzemeleri ilave edelim ve havucumuz biraz ılıyınca bunuda ilave edelim yoğurmayalım kaşıkla karıştıralım.
  4. Ben bir poşet yardımıyla top yaptım hindistan cevizine buladım üzerine fındık la süsledim deneyecek olanlara afiyet olsun çok tatlı olsun istemedim siz daha tatlı olsun derseniz pekmezi artıra bilirsiniz bence gayet yerinde tadı ????
Pekmezli Bisküvili Havuç Topları Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Bisküvili Havuç Topları Tarifi İçin Malzemeler 6 orta boy havuç2 yemek kaşığı tereyağı1 çay bardağı ince öğütülmüş ceviz içi2 yemek kaşığı toz şeker2 yemek kaşığı esmer şeker (yoksa 2 yemek kaşığı toz şeker daha eklenir.)1 tatlı kaşığı toz tarçın1 paket kare petibör bisküvi Üzeri için; 3 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Bisküvili Çikolata Topları Tarifi İçin Malzemeler 1.5 paket petibör bisküvi1 su bardağı süt2 yemek kaşığı tereyağı (Eritilmiş olacak)1 yemek kaşığı kakao Üzeri için; Hindistan cevizi veya fındık içi Bisküvili Çikolata Topları Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Bisküvileri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Peynirli Pekmezli Un Helvası Muhteşem Uyum Tarifi İçin Malzemeler 2 su bardağı un1 tepeli çorba kaşığı tereyağı1 çay bardağından 1 parmak eksik sıvı yağ1 su bardağı şeker2.5 su bardağı su1 çay bardağı pekmezTuzsuz kaşar ben kolot peyniri vardı onu kulandım3 çorba kaşığı kadar ufak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Havuç Topları Tarifi İçin Malzemeler 5-6 adet orta boy havuç3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardağı toz şeker1 paket petibör bisküvi1 su bardağı ceviz (isteğe bağlı)1 tatlı kaşığı tereyağYarım çay kaşığı tarçın Süsleme için Hindistan cevizi Havuç Topları Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Havuçlu Bisküvili Tatlı Tanımı İçin Malzemeler 5 tane orta uzunluk havuç1 çay bardağı ceviz1 paket bisküvi1 su bardağı şeker Kreması için 4 su bardağı süt1 su bardağı şeker2 yemek kaşığı nişasta2 yemek kaşığı un1 paket krem şanti Üzeri için Hindistan cevizi Havuçlu Bisküvili Tatlı Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt