Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pelin Batunun İlk Klibi

Pelin Batunun İlk Klibi
0
40

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Pelin Batunun Birincil Klibi PELİN BATU 50'Lİ YILLARA DÖNDÜ! 1548617239 1548617239 pelinbatununilkklibi5c4e061c84a66pelinbatununilkklibi5c4e061c84a66 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberpelin24ekim&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg PELİN BATU, MURAT EVGİN'İN 'MEKTUP' ADLI ŞARKISININ KLİBİNDE ROL ALDI BATU; SİRKECİ'DEKİ TARİHİ POSTANEDE ÇEKİLEN KLİPTE, 1950'Lİ YILLARI YANSITAN KOSTÜMLER GİYDİ Meşhur şarkıcı Erol Evgin'in oğlu Murat Evgin 'Bambaşka Şehir' adlı albümünde bulunan 'Mektup' adlı parçasına klip çekti Yönetmenliğini Varol Şahin'in üstlendiği klipte, genç şarkıcıya meşhur oyuncu Pelin Batu eşlik etti İkili, önceki gün Beyoğlu'ndaki Jazzstop adlı mekanda biraraya gelerek, önümüzdeki hafta gösterilmeye başlanacak olan klibi herkesten önce birlikte izledi Sirkeci'deki tarihi postane binasında yaklaşık 20 saatte çekilen klip için 1950'li yılların kıyafetleriyle kamera karşısına geçen Pelin Batu, bu ilk klip deneyiminin fazla hoşuna gittiğini söyledi ve ekledi: 'Kısa film tadında bir klip oldu Müzikle sinemanın birleşmesi çok hoş Birincil klibim olduğu için çok heyecanlandım fakat içime sindi Benim geçmişe daima sempatim var Bu şarkının sözleri beni fazla etkiledi Mektup da benim için çok önemli çünkü insan mektupla kendisini çok daha iyi ifade ediyor SMS ve email'ler, bana güvenilir gelmiyor Yarı başkaları da onları okuyor Telefonların dinlenmesinden de rahatsızım' Murat Evgin ise, 20 PTT çalışanının da klipte figüran olarak tahsis aldığını söyledi ve şöyle devam etti: 'Mektup, geçmişi anlatan en romantik iletişim arabulucu Şu Anda mektubun yerini cep telefonundan gönderilen mesajlar ve elektronik posta aldı Biz, insanların yalnızca birbirlerinden mektup doğru haber alabildiği eski yılları anlatalım istedik PTT'nin 168 yıl kutlamaları için de kullanılacak bu klipte, doğal ve saf bir yüzü olduğu için Pelin Batu'ya da yer verdik'  

858,496Konular
981,666Mesajlar
29,738Kullanıcılar
myanardag0Son üye
Üst Alt