Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pelin Karahan babası için benim babam yok dedi

Pelin Karahan babası için benim babam yok dedi
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Pelin Karahan babası için benim babam yok dedi pelin karahan babası pelin karahan ve babasının küslüğü haberleri burada arkadaşlar Kanal D'nin gençlik dizilerinden Kavak Yelleri dizisiyle izleyicinin kalbini fetheden güzel oyuncu Pelin Karahan hakkında sizlere geçtiğimiz günlerde Pelin Karahan kiminle evlendi sorunuz üzerine Pelin Karahan evlendi adlı bir konuya imza attık ve güzel oyuncunun izaç haberini sizlerle paylaştık Hemen ise Pelin Karahan babası hakkında konuştuğu aillesel sözlerini sizlerle paylaşıyoruz Melek'lerBenim babam değildiyen Pelin Karahan babası için bakın daha neler söyledi Melek'lerim; 1548648093 1548648093 pelinkarahanbabasiicinbenimbabamyokdedi5c4e7ea297bcapelinkarahanbabasiicinbenimbabamyokdedi5c4e7ea297bca pelinkarahanbabasiicinbenimbabamyokdedi5c4e7ea297bca Pelin Karahan, 15 yıldır görüşmediği babasının “Kızımla görüşmek isterim sözlerine yanıt verdi: “Benim için tek ebeveyn annemdir Bana keza anne ve keza babalık yaptı Babamla görüşmeme kararı bana aittir Karahan Annem ile babamın evlilikleri ben 8 aylıkken sona erdidiyerek şunları anlattı: Bu süreçten sonra birincil defa 17 yaşımdayken Bayram Ali Karahan ile annemin ısrarı üstüne Ankara’da bir araya geldik Ben, kendisini ilk kez orada gördüm Bu birincil ve son görüşmemizin gerisinde bir daha ne yüz yüze geldik ne de başka bir yolla iletişime geçtik Ben Ankara’da doğdum ve 13 yaşına değin orada yaşadım sonradan 3 sene İzmir’de bulundum Gerisinde annem ile birlikte Ankara’ya dönerek lise eğitimimi tamamladım 17 yaşımdayken Eskişehir Anadolu Üniversitesi’ni kazanarak eğitimim için Eskişehir’e gittim ve 5 sene orada kaldım Mezun olduktan sonradan da meslek hayatına atılmak için İstanbul’a geldim ve takriben 6 yıldır burada yaşıyorum Bu süreçte benim hangi tarihlerde, hangi şehirde ve hangi sebeple bulunduğum açık ve net olarak ortadadır Bayram Ali Karahan, bugüne kadar benimle iletişime devretmek için hiçbir mücadele sarf etmedi Ben de ne annemin ne de bir yakınımın etkisi altında kalmadan kendi isteğimle onunla karşılaşmak istemedim Bugüne kadar hiçbir röportajımda bu konu ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadım Bunun sebebi ise mesleğimdeki duruşum ve anneme olan saygımdır Özellikle açıkça belirtmek isterim oysa benim için tek ebeveyn olan annem, bana keza annelik keza de babalık yapmıştır Yakın zamanda ailelerimizin de onayını alarak yaptığım evlilik, aile değerlerine verdiğim önemin maddesel bir örneğidir Sizlerle ve kamuoyuyla kısa bir zaman önce bu mutluluğumu paylaşmamın ardındaki böyle bir haberin basında yer almasını da zamanlama açısından fazla manidar buluyorum Bugüne değin ailem ve meslek hayatımla ilgili bütün kararlarımı kendi irademle aldım Bundan sonraki hayatımda da bu konuya dair tutumum ve duruşum değişmeyecektir BABA KARAHAN: PELİN'DEN HABER BEKLİYORUM Pelin Karahan’ın açıklamasını okuyan babası Bayram Ali Karahan ise duygularını Vatan'a anlattı: “Çok üzüldüm Daha öbür bir cevap bekliyordum Görüyorum ki Pelin beni silmiş, bu durumda yapabileceğim bir şey kalmadı Baba olarak görmek, kucaklaşmak, sarılıp öpmek isterdim Ben ona ulaşamıyordum, şansımı denedim Anlattıklarımın tamamı doğrudur İnsani olarak, bir baba olarak adımımı attım, aradığımı kanıtladım Bundan sonrası için, ondan adım bekliyorum Karahan'ın babası Bayram Ali Karahan, kendisini Düzce’de bulan muhabirimiz Zehra Çengil’e 15 yıllık sırrını anlatmış, “Annesiyle ayrıldıktan sonra kızımla da uzun süre görüşemedim Annesi Pelin’i benden büyük kasaba kent kaçırdı Sonra bulduğumda ise kızım meşhur biriydi ‘Şan olunca benimle görüşmek istiyor’ demesin diye kızımın yanında gitmedim Pelin ile şöhretli biri olarak değil, kızım olarak görüşmeyi çok isterim demişti Bu sözlere Pelin Karahan’dan cevap geldi  

858,496Konular
981,715Mesajlar
29,783Kullanıcılar
uarasSon üye
Üst Alt