Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pelin Karahan yerinde durmuyor! 'Günlerimin yarısı havada geçiyor...'

Pelin Karahan yerinde durmuyor! 'Günlerimin yarısı havada geçiyor...'

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
pelin_karahan_yerinde_durmuyor_gunlerimin_yarisi_havada_geciyor_1638520497_0441.jpg

Geçtiğimiz gün Kuruçeşme'deki bir otelde gerçekleştirilen etkinlikte objektiflere yansıyan Pelin Karahan, gazetecilerin sorularına samimi yanıtlar verdi.

Ekranların fenomen dizisi Kıbrıs: Zafere Doğru'da rol alan oyuncu Pelin Karahan, geçtiğimiz gün Kuruçeşme'de Mandarin Otel'de gerçekleşen Tohum Otizm Vakfı'nın şenliğine katıldı. 

jH4mE_1638520237_6422.jpg

Alışveriş yaparken kameralara yansıyan güzel oyuncu, gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi. Rol aldığı dizinin çekimleri için sık sık Kıbrıs'ta bulunan Karahan, "Günlerimin yarısı havada geçiyor. Güzel bir set ortamımız var, her şey çok güzel ancak çocuklarımı özlediğim için sık sık seyahat etmek zorunda kalıyorum." ifadelerini kullandı.

nzeZa_1638520538_4277.jpg

"BİR SÜRE BÖYLE DEVAM EDECEK"

Yeni projesinden memnun olduğunu dile getiren 37 yaşındaki oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çok yolculuk yapıyorum ancak bu durumdan şikayetçi değilim. İşimi yaptığım için mutluyum. Bedri de (Güntay) benim olmadığım zamanlarda çocuklarla ilgileniyor. Bir süre daha hayatımız böyle devam edecek."

Z9ZVN_1638520220_4891.jpg

Similar threads

Geçtiğimiz gün Kuruçeşme'deki bir otelde gerçekleştirilen aktiflikte objektiflere yansıyan Pelin Karahan, gazetecilerin sorularına samimi karşılıklar verdi. Ekranların fenomen dizisi Kıbrıs: Zafere Gerçek'da rol alan oyuncu Pelin Karahan, geçtiğimiz gün Kuruçeşme'de Mandarin Otel'de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Oyuncu Pelin Karahan, sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir hobisini paylaştı. Karahan, yıllar evvel ilgilendiği resim çizme uygulamasına geri dönüş yaptı. Oyuncu Pelin Karahan, pandemi süreci hakkında konuştu. Karahan bu süreçte hiç kilo almadığını, "Yok, ben kendimi bırakmadım, bol bol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Geçtiğimiz gün Bodrum'dan dönen Pelin Karahan, soluğu alışveriş merkezinde aldı. Alışveriş sonrası görüntülenen Karahan, Bodrum'da lahmacun ve ayranın 500 TL olduğunu söyledi. Güzel oyuncu bunları alan insanlara ise şaşırdığını belirtti. HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE 37 yaşındaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Ünlü oyuncu Pelin Karahan geçtiğimiz gün eşiyle birlikte Etiler'de alışveriş yaparken kameralara yansıdı. Gazetecilere poz vermeyi ihmal etmeyen Karahan, samimi açıklamalarda bulundu. "Kavak Yelleri", "Yeter" ve "Muhteşem Yüzyıl" gibi başarılı projelerde rol alan oyuncu Pelin Karahan, önceki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Geçtiğimiz günlerde eşi Bedri Güntay ve oğlu ile objektiflere takılan ünlü oyuncu Pelin Karahan proje açıklamasıyla gündeme geldi. Ünlü oyuncu Pelin Karahan uzun zamandır ekranlardan uzak durmasıyla merak edilen isimler arasındaydı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Karahan, ekrandan uzak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt