Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pelin Karahan’dan girişimci kadınlara tam destek!

Pelin Karahan’dan girişimci kadınlara tam destek!
0
148

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68

Ulusal Eğitim Bakanlığı Hayat Uzunluğu Öğrenme Umumi Müdüriyeti, Türkiye Vodafone Vakfı ve Türkiye Bilişim Vakfı işbirliğinde düzenlenen Girişimcilikte Evvel Bayan Yarışması’nın armağan merasimine ünlü oyuncu Pelin Karahan da katıldı. Merasimde başarılı teşebbüsçü bayanlara yekun 43 bin TL’yi aşkın para mükafatı verildi.

vodafone-girisimci-kadinlar.jpg

Ünlü oyuncu Pelin Karahan, Türkiye Vodafone Vakfı’nın düzenlediği Girişimcilikte Evvel Hatun Yarışı Armağan Töreni’ne katıldı. Açılış konuşmasını Ulusal Eğitim Bakanlığı Hayat Uzunluğu Öğrenme Umum Yöneticisi Mehmet Nezir Gül’ün yaptığı merasimde, Pelin Karahan bir panel yönetti ve konukları Türkiye Vodafone Vakfı Lideri Hasan Süel, Girişimcilikte Evvel Bayan girişimi iştirakçilerinden Berna Ertürk Polat ve Gülter Coşkun ile birlikte bayan girişimciliği ve girişimcilikte teknolojinin rolü üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

vodafone-girisimci-kadinlar1.jpg

“Girişimcilikte Evvel Kadın” girişiminin bayanların güçlendirilmesine yönelik değerli bir adım olduğunu belirten Pelin Karahan, “Projeyi gönülden destekliyorum. Bayanların ekonomik ve çevre hayatta daha ziyade bölge alması gerekiyor. Bayanlar, teknolojinin de desteğiyle çok başarılı işlere imza atabilir. Hatunların desteklenmesine büyük muhtaçlık var. Bu cins girişimlerin artmasını ve bayanlara sunulan fırsatların çoğalmasını diliyorum” dedi.

ANA-KARE-Hasan-Suel-Turkiye-Vodafon-e-Vakfı-Başkanı-Pelin-Karahan-Mehmet-Nezir-GülMillî-Eğitim-Bakanlığı-Hayat-Boyu-Öğrenme-Genel-Müdürü--e1562963160933.jpg

Yekun 43 bin TL’yi aşkın para mükafatı verildi

Türkiye’nin dört bir yanından yekun 621 müracaatla bugüne kadarki en yüksek müracaatın alındığı müsabakada, Balıkesir’den Berna Ertürk Polat bir numara, Yalova’dan Sevcan Engin 2., Denizli’den Gülpembe Yakın üçüncü olurken, Samsun’dan Sezin Moral ve Ordu’dan Pınar Güder Beşli Jüri Hususî Ödülü’ne layık görüldü. Yarışta bu yıl birinci defa verilen Eserde İnovasyon Ödülü’ne ise İstanbul’dan Gülter Coşkun layık görüldü. Yarışta aşamaya girenlere yekun 43 bin TL’yi aşkın para armağanı verildi.