Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pelin Öztekin Kendisine Çirkin Bir Mesaj Atan Ahlaksız Adamı Bu Şekilde İfşa Etti

Pelin Öztekin Kendisine Çirkin Bir Mesaj Atan Ahlaksız Adamı Bu Şekilde İfşa Etti
0
123

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
106
s-753aaa7676642894777029553abbf9e3a9fe0fc2.jpg

Pelin Öztekin babası Rasim Öztekin'i çok kısa bir vakit evvel kaybetti. Lakin maalesef ortamızda bu kötücül zihniyete sahip beşerler var ve kendilerinde anlamsız bir özgüven var. Güzel ki iletisi ifşa etmiş Pelin. Bir bitin artık gerçekten!

Mart ayında kaybettiğimiz büyük usta Rasim Öztekin'i sevenleri çok özlüyor. Elbette en çok da Rasim Ağabey'in kızı Pelin Öztekin bu acıyı yaşayanlardan.

Pelin Öztekin vakit zaman babasına olan hasretini Instagram hesabından his yüklü cümlelerle paylaşıyor.

"Zamanla dediler.. Vakit? O kadar kifayetsiz kalıyor ki bu kelam şu anlarda.. Ben söyliyim Babiş, hiç vakitle geçmiyor gidişin hatta daha da derinleşiyor sensizliğim. Gittiğin turne, çektiğin sinema diye kendimi kandırdığım boşluğun birdenbire vuruyor içime. Keşke içimi çıkarıp koyabilsem önüme!

“Ne yapıyorsun Peloş” diye arayıp, sormayalı tam 40 gün oldu. Ben kime anlatacağım artık yaptığım salaklıkları, öf yaa bi de başıma bu geldi diye isyanımı. Başardığım işlerin aferimi de sensiz yarım kaldı. Gerinde bıraktığın ayak izlerine basarak senin yolunda yürümeye devam ediyorum fakat o ayakları yere sağlam bastığı için gurur duyduğun kızın bu ortalar biraz yorgun, çaresiz. Sesimden anladığın tüm hislerim artık sessiz, içimde kocaman bir çığlık.

Bağırsam duyar mısın? Duysan gelir misin? Ahhh be baba neden her şey bu kadar zamansız! Çook özlüyorum, çoook seviyorum seni.."

Fakat dünyada beşere, acıya ve şahsî bedellere kıymet vermeyen birçok densiz var. Maalesef Pelin Öztekin de bu bireylerden biriyle muhatap olmak zorunda kaldı.

Twitter'daki bir kullanıcı, Pelin'e şöyle ahlaksız bir ileti attı. Pelin de iletisi "Sen kimsin pekala embesil" yanıtıyla ifşa etti.

Ahlaksız adam yakışıksız yorumlarına devam etti...

Ve akabinde Pelin Öztekin'i engelledi.

Kullanıcının attığı öteki berbat tweetler de hesabında dikkat çekiyor.

Kelam konusu adam Twitter hesabını müdafaaya alsa da öteki kullanıcılar tarafından şikayet edilerek hesabı kapattırıldı. Şu zihniyetin artık bitmesi lazım çok acil!