Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pembe Kâbus Rüya Oldu: Bir Single Bir Düet!

Pembe Kâbus Rüya Oldu: Bir Single Bir Düet!
0
254

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95

Bu yazın başında, kelamı ve müziğini birlikte yazdığı Şehinşah ile Taktik isimli tekliye düet yapan Ebru Keskin, yakın vakitte Alo ile sevenlerine unutulmaz bir yaz armağan etti.

"Hayatım boyunca pembeden nefret ettim."

Son devirde "pembe" saçlarıyla dikkat çeken sanatçı, yeni biçimine ve yüz binlerce insanın merakla bekleyip coşkuyla dinlediği Alo müziğine ilham veren gerçeği en sonunda itiraf etti: İhanet!

Geçtiğimiz yıl düzenlenen Altın Medya Ödüllerinde Hey Mama ile "Yılın En Âlâ Yabancı Şarkısı" mükafatına layık görülen hoş müzisyen, yaşadığı son bağındaki kırılma noktasını müziğe dönüştürdü.

"Banyosunda öteki bir bayana ilişkin pembe bir eşya buldum."

İhanet her beşerde yara açar... Bazıları o yaranın kapanmasını beklerken Ebru Keskin harekete geçmeyi tercih eder ve aşk evvel acıya, sonra sanata dönüşür.

Eski defteri çoktan kapatan Ebru Keskin için son atılım saçını pembeye boyatmak olur. Bu sayede sadece saçının değil, yüreğinde nefret uyandıran karanlık hislerin de rengini değiştirmeyi başarır.

"Şeffaf memnunluğu çok özledim: Fikirsiz bir tebessümü ve gerçek samimiyeti..." Ve dikkat! Ebru Keskin'in hasretini gidermek isteyenler için adresler aşikâr: @ebrumusiq ve netd müzik.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

858,496Konular
981,666Mesajlar
29,738Kullanıcılar
myanardag0Son üye
Üst Alt