Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pembe Maske Güzellik Merkezi

Pembe Maske Güzellik Merkezi
0
115

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Pembe Maske Çekicilik Merkezi İstanbul
Pembe Maske Çekicilik Merkezi Nerede

Pembe maskeyle ünlüler ayrıca gençleştirip keza de güzelleşiyorlar Peki bu pembe maske nerelerde yapılıyor

Enes Bio Estetik Center

Ezel ve Nesrin SÜRER kardeşler Almanya'da International Cosmetic College Baron von Pechmann da Kozmetoloji eğitimi aldılar Eğitimlerini pekiştirmek üzere İsviçre'de değişik sertifikasyonlara katıldılar 1987 yılında yurda dönerek , Bağdat Caddesi Erenköy'de İstanbul'un ilk estetik merkezlerinden biri olan Enes Bio Estetik Center'i açtılar

Aldıkları eğitim doğrultusunda Neştersiz güzellik sloganıyla yola meydana çıkan iki kardeş
günümüzün en büyük problemi olan kimyasalları inkar ediyorlar Enes Bio Center Ekibi
24 yıllık deneyimlerini , doğal yöntemlerle güzelleşmenin hiç bir vakit imkansız
olmadığına inanarak , değişen teknoloji trendlerini de peşine düşüp takip ederek sürekli gelişmek olarak özetliyorlar

Günümüz koşullarında kaliteli ve sağlıklı bir yaşamı önemseyenlerin organik ürünler tüketmeleri gibi deri ve gövde bakımlarında da bu bilinçle hizmet veren merkezleri seçim etmeleri bundan böyle yadsınamaz bir gerekliliktir

Enes Bio Estetik Center ın farkı ; “ ENES'TE HER ŞEY BİOLOJİKVE ESTETİKTİR felsefesiyle 1995 yılında data ve tecrübelerini uymak üzere Ulusal Eğitim Bakanlığınca tasdikli Bilimsel Kozmetik Eğitimi veren ilk ve tek kurum olan Enes Kozmetisyenlik Eğitim Merkezini kurdular

Adres: Valikonağı Cad Akkirman Sok Akkirman Apt No:1 K:3 D:10
Nişantaşı, Şişli, İstanbul Avrupa
Telefon Numarası:
+90 212 224 77 36
Web Sitesi: Enes Bio Estetik Center

Kozmetik sektörüne bilimsel eğitimli kozmetisyenler kazandırdılar 1987 yılında başlattıkları butik çalışmalarına, günümüzün biolojik teknolojileriyle devam ediyorlar *

858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt