Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

pembe mezarlık şarkısını kim söylüyor

pembe mezarlık şarkısını kim söylüyor
0
152

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
pembe mezarlık şarkısını hangi ressam söylüyor

Pembe mezarlık şarkısını Model grubunun solisti Fatma Turgut seslendirmektedir

model grubunun solisti fatma turgut kimdir
Fatma Turgut sıcak şehirlerimizden olan Açık Fikirli ’da 1985 yılında Dünya ’ya geldi Çocukluğundan beri müziğe yoğun bir ilgi duyan Fatma Turgut eğitimini de müzik alanında yapmayı seçim etmiş Buca Eğitim Fakültesi Müzik Başlıca Bilim Dalı Olağan Gitar Bölümü ’nde müzik hayatına profesyonel olarak adım atan Fatma Turgut okulunda elde ettiği başarının meyveleri binlerce dinleyicisi ve hayran kitlesi ile topluyor Eğitim süresince sesini tembelleştirmemek amacı ile bir çok acemi grupta solistlik yaptı 2007 yılında solistlik amacı ile giriş yaptığı grup A Due Carmen Fatma Turgut‘un hayatında dönüm noktası oldu Alkış toplamaya başlayan grup adını Model olarak değiştirdi ve günümüzün en çok bilinen grupları aralarında yerini aldı Fatma Turgut‘un muhteşem ses performası ile ve 2019 yıllarında çıkardıkları iki albümle bile Türkiye ’de yoğun bir hayran kitlesi oluşturmayı başaran Model grubu müzik alanında ancak hedeflerini içten orantıda yürütmeyi düşünüyor

Pembe kabristan şarkısı sözleri
Tenin sinmiş yastığıma
Dün gece terk etmeden önce
İçimde bıraktığın acıyla
Kokunla uyudum bu gece

Pembe bir mezarlık gördüm rüyamda
Aşık cesetler şekerden tabutta
Gezinirken ciğerim doldu bir anda
Çürük çilek kokusuyla

Kalbi atan ölü bedenlerdi hepsi
Hepsinin başında birer ölüm perisi
Soluk birer pembe gül kokluyorlar