iltasyazilim
FD Üye
Pembiş Salatam Tarifi İçin Malzemeler
*3 tane kırmızı turp
*1 kase yoğurt
*2 çay kaşığı tuz
*1*miktar su
Pembiş Salatam Tarifi Yapılışı Turpları 1 saat kadar haşlayın Daha sonra kabuklarını haşlanmış patates soyar gibi soyun
Daha sonra küp küp doğradığınız turpların üzerine yoğurt ve tuzu ekleyin daha sonra ne kadar koyu severseniz o kadar su koyun
*3 tane kırmızı turp
*1 kase yoğurt
*2 çay kaşığı tuz
*1*miktar su
Pembiş Salatam Tarifi Yapılışı Turpları 1 saat kadar haşlayın Daha sonra kabuklarını haşlanmış patates soyar gibi soyun
Daha sonra küp küp doğradığınız turpların üzerine yoğurt ve tuzu ekleyin daha sonra ne kadar koyu severseniz o kadar su koyun