Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pencereden Kar Geliyor Şarkı Sozu

0
112

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Halit Ergenc’in misafir filminde soylediği turku
Pencereden Kar Geliyor turku Sozu
Halit Ergenc Pencereden Kar Geliyor sozleri

Pencereden kar geliyor aman annem
Gurbet bana zor geliyor aman annem
Gurbet bana zor geliyor ben oleyim

Sevdiğimi eller almış aman annem
O da bana ar geliyor aman annem
O da bana ar geliyor ben oleyim

Kekliğimi doyurdular aman annem
Kanadını ayırdılar anam annem
Kanadını ayırdılar ben oleyim

Bu nasıl yaraymış aman annem
Beni senden ayırdılar aman annem
Beni yardan ayırdılar ben oleyim

anonim

Similar threads

En Guzel Turku Sozleri, Tum Turku Sozleri; KırklareliFaruk YılmazTRT İstanbul A Bre Suluman Aga A Bre Suluman Aga Tut Cakal Beygiri Uralım Yuları Sıkalım Kolanı A Bre Suluman Aga Boydalar Oldu Mi Beni Evereyler Haberin Oldu Mi Suluman Aganın Karısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
374
Cem Adrian Her Yerde Kar Var şarkısı sozleri Cem Adrian Her Yerde Kar Var sozleri Cem Adrian Disco Kralı'nda Ajda Pekkan'ın Her yerde kar var isimli şarkısını seslendirdi Cem Adrian Her Yerde Kar Var şarkısının sozu Her yerde kar var Kalbim senin bu gece Her yerde kar var Kalbim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Turku Hikayeleri Turku Hikayeleri kısa YEMEN TURKUSU HİKAYESİ Komşu kızı ile beşik kertmesi olan bir genc askerde vereme yakalanır Hava değişimi olarak Yozgat'a (Akdağmadeni) gelir Sozlusunun ailesi gence kızlarını gostermek istemez Genc tedavi icin İstanbul'da hastaneye yatar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
İnsan Kısım Kısım Yer Damar Damar Der ya! İnsan eşinden ayrılır da vay beni benidiye yakınmaz mı? Doğunup yakınmakla kalmaz insan, az bucuk şairliği, aşıklığı varsa; saza soze doker icini Tıpkı Huseyin gibi Huseyin garip bir koy cocuğu Sivas koylerinden birinde doğmuş Askere gidene dek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Bora duran icerim ben şarkısı İcerim ben Bora duran sozleri Bora duran icerim ben şarkı sozu Dur bir dakika gel otur yanıma anlat bana halini Hangimiz akıllı hangimiz deli cozemedim kendimi Dur bir dakika gel otur yanıma anlat bana derdini Bak bi yanda şarap bi yanda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
858,462Konular
981,122Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt