Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pencerenin Perdesini Şarkı Sozu

Pencerenin Perdesini Şarkı Sozu
0
131

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Pencerenin Perdesini Şarkısının Sozleri

Penceremin perdesini
Havalandıran ruzgar
Denizleri kopuk kopuk
Dalgalandıran ruzgar

Gir iceri usul usul
Beni bu dertten kurtar

Yabancısın buralara
Nerelerden geliyorsun
Otur dinlen başucuma
Belli ki cok yorulmuşsun

Bana esmeyi anlat
Bana sevmeyi anlat
Bana esmeyi anlat
Esip gecmeyi anlat

Anlat ki cozulsun dilim
Ben ruzgarım demeliyim
Ruzgarlığı anlat bana
Senin gibi esmeliyim

Similar threads

İki Yaka Bir İsmail Dizi Muziği İki Yaka Bir İsmail Dizi Muziği Sozleri Pencerenin perdesini havalandıran ruzgar Denizleri kopuk kopuk dalgalandıran ruzgar Gir iceri usul usul Beni bu dertten kurtar Yabancısın buralara nerelerden geliyorsun Otur dinlen baş ucuma belliki cok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
İki Yaka Bir İsmail Dizi Muziği İki Yaka Bir İsmail Dizi Muziği Sozleri Pencerenin perdesini havalandıran ruzgar Denizleri kopuk kopuk dalgalandıran ruzgar Gir iceri usul usul Beni bu dertten kurtar Yabancısın buralara nerelerden geliyorsun Otur dinlen baş ucuma belliki cok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
İki Yaka Bir İsmail Dizi Muziği Sozu İki Yaka Bir İsmail Dizi Muziği Sozleri Pencerenin perdesini havalandıran ruzgar Denizleri kopuk kopuk dalgalandıran ruzgar Gir iceri usul usul Beni bu dertten kurtar Yabancısın buralara nerelerden geliyorsun Otur dinlen baş ucuma belliki cok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
İki Yaka Bir İsmail Dizi Muziği Turkce ve Yunanca Sozu İki Yaka Bir İsmail Dizi Muziği Bana Esmeyi Anlat Turkce ve Yunanca Sozleri Penceremin perdesini Havalandıran ruzgar, Denizleri kopuk kopuk Dalgalandıran ruzgar, Gir iceri usul usul Beni bu dertten kurtar, Yabancısın buralara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Sudan Bıkmış Balıklar Zeynep'in Soylediği Ruzgar Şarkı Sozleri Zeynep'in Soylediği Şarkı Sudan Bıkmış Balıklar Penceremin perdesini Havalandıran ruzgar Denizleri kopuk kopuk Dalgalandıran ruzgar Gir iceri usul usul Beni bu dertten kurtar Yabancısın buralara Nerelerden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,465Konular
981,157Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt