iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler :
• Penne Rigate 350 g
• Taze domates 600 g
• Maydanoz zevke göre
• Zeytinyağı 3 yemek kaşığı
• Kırmızı acıbiber 1 adet
• Biber zevke göre
• Sarımsak 2 diş
• Parmesan peyniri 4 yemek kaşığı
• Tuz zevke göre
Hazırlanışı :
Domatesleri kaynamış suda bekletiniz, sonra kabuklarını soyunuz ve çekirdeklerini çıkarınız Küp şeklinde doğrayınız
Bir tavada zeytinyağı ile kırmızı biberleri ve kıyılmış sarımsağı kahverengileşinceye kadar çeviriniz Domatesleri ekleyiniz ve 5 dakika pişiriniz
Penne Rigate’yi tuzlu bol suda pişiriniz, “al dente kıvamında iken süzünüz ve sosun içine dökünüz Servis etmeden önce kıyılmış maydanoz ve rendelenmiş Parmesan peyniri ile süsleyiniz
• Penne Rigate 350 g
• Taze domates 600 g
• Maydanoz zevke göre
• Zeytinyağı 3 yemek kaşığı
• Kırmızı acıbiber 1 adet
• Biber zevke göre
• Sarımsak 2 diş
• Parmesan peyniri 4 yemek kaşığı
• Tuz zevke göre
Hazırlanışı :
Domatesleri kaynamış suda bekletiniz, sonra kabuklarını soyunuz ve çekirdeklerini çıkarınız Küp şeklinde doğrayınız
Bir tavada zeytinyağı ile kırmızı biberleri ve kıyılmış sarımsağı kahverengileşinceye kadar çeviriniz Domatesleri ekleyiniz ve 5 dakika pişiriniz
Penne Rigate’yi tuzlu bol suda pişiriniz, “al dente kıvamında iken süzünüz ve sosun içine dökünüz Servis etmeden önce kıyılmış maydanoz ve rendelenmiş Parmesan peyniri ile süsleyiniz