Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pentium İşlemciyi Celeron Olarak Görmesi ???

Pentium İşlemciyi Celeron Olarak Görmesi ???
0
104

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
selamlar
geçenlerde ablamın kullandıgı bilgisayar açılmamaya basladı kablolarına fln baktım ama gozle gorunur bişii yoktu bilgisayarcıya verdik adamlar anakartın bilmem neresinin yandıgını ve yeni anakart takılmasının gerektiğini soyledi tamam dedik siz ona gore uygun bi anakart takın neyse adamlar takmıs etmiş yeni sistem kurmuslar dun aldım pc yi özelliklerine baktim benim intel pentium 4 2,4 ghz işlemci orda gozukmuyor!!! onun yerine celeron 2,00 ghz işlemci yazıyor hemen telefon actim adamlara dedim böyle böyle noldu??? adamlar sistem yazılımından öyle gözüküyordur biz sizin işlemcinizi almadık dedi tabi doğal olarak şaçma geldi kutusuna fln baktım orda pentium işlemciyi desteklediği yazıyorama bilsagayıma sağ tıklayıp özelliklere baktığımda celeron yazıyor
yani adamlar işlemciyi yürüttümü yoksa harbiden böyle saçma bir durum (yazılımdan kaynaklanan) olabilirmi ???
anakartın modeli ve özellikleri için Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

ona göre tüketici derneğine başvurmayı düşünüyorum

858,496Konular
981,719Mesajlar
29,788Kullanıcılar
EnggggSon üye
Üst Alt