Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pepee İki Ekmek Aldım Eve Gidiyorum Şarkı Sozleri
Pepee İki Ekmek Aldım Sozleri
İki Ekmek Aldım Eve Gidiyorum
Biri Buyuk Biri Kucuk İki Ekmek Aldım
İki Ekmek Aldım Eve Gidiyorum
Biri Buyuk Biri Kucuk İki Ekmek Aldım
Buyuk Ekmek Birrrrr Kucuk Ekmek İkiiiiii...
13 mayıs Anneler Gunu Sozleri
13 Mayıs 2019 Anneler Gunu Mesajları
Bu gun 13 mayıs 2019 Anneler gunu Forumdas net olarak tum annelerimizin Anneler gununu Kutlarızİşte hakkı odenmez annelerimiz icin Anneler Gunu Kutlama Sozleri ve mesajları...
En Guzel Anne Sozleri
Annem icin en guzel sozler
Annelere en guzel sozler
Zannetme ki gozlerim sana baktıkca bıkacak, olsem de ruhum seninle kalacak, kapanırsa gozlerim senden once bu hayata, inan ki son sozum seni seviyorum olacak
Bana verdiğin sevgiyle butun dunyam cicek actı Onları hic...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.