Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Perde Pilavı

Perde Pilavı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Perde Pilavı Tarifi İçin Malzemeler

*1 adet yufka
*2 su bardağı* pirinç
*2 yemek kaşığı tereyağ
*2 adet tavuk göğsü
*3 – 3, 5 su bardağı* tavuk suyu
*Kuş üzümü
*Dolmalık fıstık
*Kabukları soyulmuş badem
*Tarçın – tuz

Perde Pilavı Tarifi Yapılışı 2 adet tavuk göğsü haşlanır ve didiklenir Tencereye tereyağı koyuyoruz ,kuş üzümü dolmalık fıstık ve bademi alıp rengi değişene kadar kavuruyoruz Yıkanan pirinçi ilave ediyoruz, suyunu ve baharatlarını ilave edip kapağını kapatıyoruz Yağlanmış kelepçeli kalıba bademi dizip yufkayı koyup harcımızı döküyoruz Isınmış 200 derecedeki fırına 30 – 35 dakika pişiriyoruz, afiyet olsun
 
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,027Kullanıcılar
KitKatetaksSon üye
Üst Alt