Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Perdeyi Ben Buldum

Perdeyi Ben Buldum
0
121

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Perdeyi Ben Buldum

Bir ahbap topluluğunda Hoca'nın eline iş olsun diye bir saz tutturmuşlar:
Hadi bize guzel guzel bir şeyler cal da dinleyelim! Demişler Hoca sazı eline alınca mızrabı bir aşağı bir yukarı teller uzerinde rastgele dolaştırmağa ve boylece tuhaf tuhaf sesler, gıcırtılar cıkarmağa başlamış:
Aman Hoca demişler, saz dediğin boyle mi calınır? Perdeler uzerinde usuliyle gezinmek gerek Hoca , elindeki sazı dımbırdatmağı surdururken:
Onlar perdeyi bulamazlar, aramak icin gezinip dururlar Ben buldum işte Nicin boşu boşuna gezinip durayım, demiş Gulmuş

Similar threads

Perdeyi Ben Buldum Bir ahbap topluluğunda Hoca'nın eline iş olsun diye bir saz tutturmuşlar: Hadi bize güzel güzel bir şeyler çal da dinleyelim! Demişler Hoca sazı eline alınca mızrabı bir aşağıda bir yukarı teller üstünde rastgele dolaştırmağa ve bu nedenle tuhaf tuhaf sesler, gıcırtılar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Nasrettin Hocanın Bilinmeyen Fıkraları Nasrettin Hocanın Az Bilinen Fıkralarından Ornekler Ağzına Ot Tıkmışlar Bir gun Hoca'nin bir koye gidecegi tutmus Oyle sicak bir gunmus ki, kus bile kanadini kimildatmiyormus Boylesi gunde yola cikmak delilik degil de nedir! Yorgunluk bir yandan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
242
Nasrettin Hocanın Bilinmeyen Fıkraları Nasrettin Hocanın Eksik Tanıdık Fıkralarından Örnekler Ağzına Ot Tıkmışlar Bir gun Öğretmen'nin bir koye gidecegi tutmus Oyle sicak bir gunmus fakat, kus bile kanadini kimildatmiyormus Boylesi gunde yola cikmak delilik degil de nedir! Bitkinlik bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
315
Nasrettin Hocanın Fıkraları İngilizce Turkce Nasrettin Hocanın İngilizce Turkce Fıkraları My Sons Father Died One day they see Hodja dressed in black and ask: What happened, Hodja Effendi? Youre dressed in black! My sons father has died, and so Im mournful! Oğlumun babası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
nasrettin hoca tiyatro oyunu, nasrettin hoca skec Okullar icin komedi NASREDDİN HOCA 2 perde Kişiler Nasreddin Hoca Nasreddin Hoca'nın karısı Ayşe (buyutme) Kadı Ahmet Ağa Sarhoş Mehmet Yasef Ali (oğrenci) Komşu kadın Kahveci cırağı Zaptiye Yolcu Eşek Mahalleli birkac...
Cevaplar
0
Görüntüleme
241
858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt